Inschrijving Teamcompetitie & Bekercompetitie Driebanden Groot open

Vanwege het onbevredigende einde van het seizoen 2019/2020 is inschrijving voor de Bekercompetitie voor het seizoen 2020/2021 gratis!

Inschrijving geopend per vandaag; sluit zondag 19 juli 2020

03 juni 2020

Per vandaag is de inschrijving voor de Nationale Team- en Bekercompetitie Driebanden Groot geopend. Zoals al eerder gemeld wordt het seizoen 2019/2020 helaas als niet gespeeld beschouwd wat betekent dat op de licentierechten van het afgelopen seizoen wordt ingeschreven.

 

 

Een aantal belangrijke zaken voor het komende seizoen:

  • De inschrijfprocedure is ten opzicht van vorig jaar geoptimaliseerd waarbij een aantal zaken (zoals licentiehouder, speellokaal etc.) vooraf zijn ingevuld.
  • Nieuw dit jaar is dat zowel de teamleider als de secretaris en de wedstrijdleider van de licentiehouder het team kan inschrijven.
  • Voorheen kon op één licentie ingeschreven worden door meerdere teams waardoor soms een nieuw team ingeschreven werd op een bestaande licentie wat niet de bedoeling was. Er kan nu per licentie slechts één inschrijving gedaan worden en uitsluitend voor de divisie waar het licentierecht op berust.
  • Voor nieuwe teams dient eerst een licentie aangevraagd te worden via competitie@knbb-driebanden.nl onder vermelding van van licentiehouder en teamleider. Meer informatie over het aanmelden voor nieuwe teams in de Handleiding Inschrijving Driebanden. Inschrijving verloopt via Biljartpoint: http://standbeheer.biljartpoint.nl/index.php
  • Vanwege het onbevredigende einde van het seizoen 2019/2020 is inschrijving voor de Bekercompetitie voor het seizoen 2020/2021 gratis!
  • De Bekerfinale zal gespeeld worden met de laatste 16 teams volgens het knock-out format.
  • De inschrijvingsperiode is vandaag geopend, en sluit zondag 19 juli 2020.

 

 

Belangrijke pagina's/ links:

Handleiding voor het inschrijven (PDF)
Reglement voor het komende seizoen (PDF)
Ranglijst voor het komende seizoen (PDF)
Overzicht van de toegewezen licenties
 

Alle reglementen vindt u ook op de website van Driebanden. U vindt daar in de loop van deze week ook het actuele reglement van de Bekercompetie.

KNBB & KNBB Sectie Driebanden wensen u een heel plezierig, gezond en sportief seizoen toe!

 


 

Tekst: KNBB Sectie Driebanden (Bewerking: KNBB)
Sfeerfoto's: Martin van Oostveen

 

Competitie Driebanden Inschrijven
Volg ons online