Inschrijving regionale en landelijke teamcompetitie nieuwe seizoen geopend!

Het nieuwe seizoen 2018-2019 staat voor de deur en de inschrijving voor zowel de regionale en landelijke teamcompetitie pool is hierbij geopend!

05 augustus 2018

Hoe schrijf ik mijn regionale of landelijke teamcompetitieteam in?
Net als vorig jaar schrijf je je team in via CueScore. Volg hiervoor de stappen zoals ze hier beschreven staan:
http://helpdeskpool.knbb.nl/support/solutions/articles/1000250810-hoe-schrijf-ik-een-team-in-voor-de-teamcompetitie-

Nieuwe landelijke teams kunnen zich inschrijven voor de 3e divisie. Nieuwe regionale teams kunnen zich inschrijven in de betreffende regio waar de poolzaal onder valt, onder het kopje “2e klasse en lager”.

 

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld per team?
Voor een landelijke team is dat 100 euro. Voor een regionaal team is dat 50 euro, onafhankelijk van in welke regio je speelt. Het inschrijfgeld kun je direct online betalen bij je inschrijving op CueScore.

 

Van wanneer tot wanneer heb ik de tijd om mijn team in te schrijven?
Inschrijven op CueScore kan vanaf 5 augustus 21:00 uur tot zondag 9 september 23:59 uur.

 

Hoe kan ik me voor de bekercompetitie inschrijven?
Dit verloopt ook via CueScore. Om je in te schrijven voor de bekercompetitie dien je het team in CueScore in te schrijven in het toernooi “Pool Regionale Beker 2018/2019” of “Pool Landelijke Beker 2018/2019”. Deelname aan de bekercompetitie kost 10 euro per team en kan ook online worden voldaan.

Waar vind ik de reglementen?

Beide reglementen zijn nog in concept. Teamcaptains en spelers kunnen feedback hierop geven tot 15 augustus 2018 door een ticket op de helpdesk aan te maken (zie hierboven). De definitieve versies zullen beschikbaar zijn vanaf eind augustus. In de regel zullen er geen grote wijzigingen zijn t.a.v. de conceptversies; het zullen voornamelijk onvolkomenheden en inconsistenties zijn die verbeterd worden.  

De regiocommissie heeft in samenwerking met een aantal wedstrijdsecretariaten het reglement opgesteld voor de regionale teamcompetitie. Binnen dit reglement zijn alle regels zoveel mogelijk gelijk getrokken voor alle regio’s. Dat betekent dat er bepaalde punten anders zijn dan je gewend bent van het vorige seizoen. In het reglement is ook opgenomen hoe we komend seizoen binnen de regio omgaan met divisiespelers binnen de verschillende klassen, de spelsoorten, de racelengte en het maximaal aantal verzettingen.

 

 

 

Hoe komt de nieuwe structuur van de Sectie Pool tot uiting in de teamcompetitie?

Omdat de nieuwe structuur van de Sectie Pool is doorgevoerd, zijn zaken op organisatorisch niveau veranderd. De nieuwe structuur is hier te vinden: http://helpdeskpool.knbb.nl/support/solutions/articles/1000012401-regionale-competitie-en-rankings-.

  • Voor de landelijke teamcompetitie heeft dit geen consequenties; alles blijft hier hetzelfde.
  • Voor de regionale teamcompetitie heeft dit praktisch gezien ook nauwelijks consequenties: de verschillende klassen in de verschillende regio’s blijven zoveel mogelijk hetzelfde. Alleen de naamgeving en op organisatorisch niveau zijn er zaken veranderd. Zo werkt de Regiocommissie met de verschillende regionale wedstrijdsecretariaten samen om in elke regio de teamcompetitie te organiseren.

 

Waar moet ik zijn als ik vragen of opmerkingen heb?

Maak hiervoor een ticket op de helpdesk aan via http://helpdeskpool.knbb.nl/support/tickets/new. We proberen binnen 48 uur te reageren op elke melding.

 

Competitie Poolbiljart
Volg ons online