Inschrijving Driebanden Groot verlengd tot dinsdagavond

Er kan nog een paar dagen worden ingeschreven voor de Nationale Competitie Driebanden seizoen 2022/2023. De inschrijving zou sluiten op 15 juli, maar is verlengd t/m dinsdagavond 19 juli.

17 juli 2022

Nieuw dit jaar is dat zowel de teamleider als de secretaris en de wedstrijdleider van de licentiehouder (vereniging) het team kan inschrijven. Heeft een licentiehouder meerdere licenties dan kunnen de secretaris en wedstrijdleider al deze teams inschrijven. De teamleider kan zijn eigen team inschrijven.

Voor een nieuw team geldt dat altijd éérst een nieuwe licentie aangevraagd moet worden. Hiervoor kan een mail gezonden worden naar competitie@knbb-driebanden.nl met de vraag een licentie toe te kennen voor inschrijven van een nieuw team o.v.v. licentiehouder en teamleider.

De reglementen voor het inschrijven vindt u hier. De ranglijst van het afgelopen seizoen vindt u hier.

Mocht u voor het inschrijven de handleiding nog nodig hebben deze vindt u hier

 

Let op: De licentiehouder wordt gefactureerd voor het inschrijfgeld dus zorg dat deze correct ingevuld is!

 

Eventuele op- en aanmerkingen kunt u kwijt in het veld “opmerkingen” Als op dezelfde dag/tijd een ander team speelt dan hoeft u dat alleen te vermelden als de teams samen thuis spelen (bij 4 tafels) anders worden de teams standaard om-en-om thuis ingedeeld.

 

Het aantal inschrijvingen voor Teamscompetitie & Bekercompetitie ziet er vooralsnog lang niet slecht uit.

We wensen u een mooi biljartseizoen toe!

 

 

Driebanden Inschrijven Teamcompetitie
Volg ons online