Het NK Teams is weer terug!

Het is alweer 4 jaar geleden dat het NK Teams voor het laatst georganiseerd is, maar dit jaar gaan we het weer doen!

30 mei 2023

Aan het einde van seizoen 2018/2019 is het NK Teams voor het laatst gespeeld in Hague 5, Den Haag. Mede door de overvolle kalender, lockdowns en tekort aan vrijwilligers is het er niet meer van gekomen om het te organiseren. Nu is het moment aangebroken om dit mooie evenement weer te laten plaatsvinden! 
 
Het NK Teams wordt op zaterdag 24 juni in Biljart- en Poolcentrum De Distel in Roosendaal gespeeld. Zowel het NK Teams Eerste Klasse als het NK Teams Tweede & Derde Klasse worden op dezelfde dag en locatie gehouden. De Tweede & Derde Klasse spelen samen in 1 poule. 
Wij denken hiermee een gezellige en sportieve sfeer te kunnen creëren, maar het is voor ons ook handig voor de inzet van ons materiaal en vrijwilligers. De laatste speelronde van de Eredivisie wordt namelijk een dag later op dezelfde locatie afgerond. 
 
De kampioenen van de Eerste, Tweede en Derde Klasse komen in aanmerking voor deelname en kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar j.worung@knbb.nl. 

NK Teams Eerste Klasse: https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+Teams+Eerste+Klasse+2022%252F2023/28379947 
NK Teams Tweede & Derde Klasse: https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+Teams+Tweede+%2526+Derde+Klasse+2022%252F2023/28379965 
 
We zien jullie graag zaterdag 24 juni bij het NK Teams in Roosendaal als spelers of als toeschouwer! 
 
Sacha Romero 
Sang Vonk 
Arno Hartman 
Jimmy Worung 

NK Teamcompetitie
Volg ons online