Het NK Pool Jeugd & Senioren is van start!

In Poolcafé Delfshaven in Rotterdam is dit paasweekend de jeugd verzameld, en staat een iPool tafel klaar, in Biljartcentrum De Distel in Roosendaal spelen de senioren. Allebei voor vier disciplines: het straightpool, het 8-ball, het 9-ball en het 10-ball, iedere dag een discipline, zij het niet in allebei de gevallen in dezelfde volgorde.

15 april 2022

Wat een lekker paasweekend voor de jonge of iets minder jonge poolspelers! In Poolcafé Delfshaven in Rotterdam is de jeugd verzameld, en in Biljartcentrum De Distel in Roosendaal de senioren. Allebei voor vier disciplines: het straightpool, het 8-ball, het 9-ball en het 10-ball, iedere dag een discipline, zij het niet in allebei de gevallen in dezelfde volgorde.

 

 

NK Pool Senioren

Vandaag begonnen de Senioren met de discipline 14.1 straight pool. Er waren 29 spelers naar Biljart & poolcentrum de Distel gekomen om uit te maken wie de eerste titel van deze editie mee naar huis neemt. Dat bleek uiteindelijk Gilliano Smit, die in de finale te sterk was voor Tom Penrose.

Loting en livescores:
https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+2022+Senioren+14.1/14473228

Livestream door OrangeForks Productions:
https://youtu.be/9ojpx-5LZRE

  

NK Pool Jeugd

Vandaag is eveneens het NK Jeugd begonnen. In Delfshaven werd gespeeld om de 8-ball titels bij de Junioren (gewonnen door Yannick Pongers, voor Damiën Jesich en Daan Sprenger), de Pupillen (gewonnen door Sonny Haegmans voor Jolien Schuurman) en de Meisjes (gewonnen door Megan Rademakers voor Tara Verharen, prijsuitreiking door Marco Teutscher).

Pupillen:
https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+2022+Pupillen+8-ball/14602003

Junioren:
https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+2022+Junioren+8-ball/14602009

Meisjes:
https://cuescore.com/tournament/NK+Pool+2022+Meisjes+8-ball/14580778

Livestream:
https://www.youtube.com/watch?v=Z4LrxBtFvYs

 
 

Ontdek iPool tijdens het NK Jeugd!

Naast de strijd om de titels, kunnen de jeugdspelers dit paasweekend ook kennis maken met iPool, waarbij door toepassing van AR projectie en scanning interactieve games op een pooltafel gespeeld kunnen worden.

KNBB directeur Willem La Riviere legt uit en doet voor!

Wil je ook meedoen? Je kunt je nog inschrijven voor de komende dagen: https://www.poolbiljarten.nl/prestatiesport/nederlands-kampioenschap/nk-jeugd

Vind je het nog te spannend, maar speel je wel graag? Kom kijken en probeer de iPool tafel.

Meer info over iPool:
https://www.i-pool.nl/

#iPool #NKJeugd #Toekomst

 


 

Tekst, foto's & posters: KNBB Sectie Pool
Intro: KNBB

iPool Jeugd/Junioren NK
Volg ons online