Heropening actie "1000 Euro voor je biljart-, pool- of snookerclub"

Kan jouw biljart-, pool- of snookerclub wel een steuntje in de rug gebruiken? En ga jij graag aan de gang met een aanschaf van lakens, ballen, een duurzaam clubhuis, voldoende en bekwame vrijwilligers of nóg blijere leden, etc.?

Heropening actie op donderdag 16 juni 20:00, sluiting op vrijdag 17 juni 20:00; toewijzingen d.m.v. loting

13 juni 2022

 

UPDATE 13 JUNI (NOC*NSF)
 

De verdeling van 1 miljoen euro voor sportclubs namens het Ministerie van VWS, is zo’n doorslaand succes gebleken dat de inschrijving wordt heropend. Verenigingen konden een aanvraag indienen voor 1000 euro voor hun club, te besteden aan een sportief doel. Maar omdat er zoveel verenigingen direct gebruik maakten van het aanbod, was het aantal van 1000 inschrijvingen binnen 24 uur bereikt.

NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs extra blij te maken met 1000 euro. Op donderdag 16 juni 20.00u heropenen we de inschrijving op deze pagina tot vrijdag 17 juni 20.00u, waarmee alle verenigingen de kans krijgen alsnog een aanvraag in te dienen, nog steeds via deze link. Daarbij geldt deze keer niet het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, maar hanteren wij een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op een extra steuntje in de rug.

Let op: de besteding van het geld moet uiteraard passen bij de sportieve doelstellingen van de club.

De vele reacties maken tevens duidelijk hoezeer clubs na de coronaperiode wat extra steun kunnen gebruiken. We zijn als NOC*NSF dan ook met VWS in gesprek over een mogelijke tweede ronde in het najaar.

Andere mogelijkheden clubondersteuning

Er zijn overigens nog meer programma’s vanuit NOC*NSF beschikbaar voor clubondersteuning. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden binnen het Sportakkoord en Rabo Clubsupport. Deze programma’s bieden veel mogelijkheden om jouw club op allerlei vlakken een extra steuntje in de rug te geven.

• Meer over Rabo Clubsupport Rabo ClubSupport
• Meer over Sportakkoord Informatie sportaanbieders clubs

Meer info over de 1000 Euro actie op website NOC*NSF

 

UPDATE 8 JUNI (KNBB):
Inmiddels is door overvraag aanvragen (tijdelijk?) niet meer mogelijk. Als het weer open gaat, laten we het weten.

 

---

 

Een geweldige actie! En voor biljart-, pool- en snookerclubs extra belangrijk, omdat velen het mede door corona financieel niet makkelijk hebben, en mogelijk hebben moeten bezuinigen op ballen, vernieuwen van lakens etc.

 

Artikel NOC*NSF met alle info over de aanvraag:

Directe link naar het aanvraagformulier

 

Zorg dat je tempo maakt met de aanvraag! Immers, de aanvraagprocedure geldt voor de periode van 8 juni tot en met 10 juli 2022, en dat lijkt nog heel lang. Echter, indien het beschikbare budget eerder dan 10 juli 2022 is uitgeput, zullen geen aanvragen meer in behandeling genomen worden. Snel handelen loont dus.

 

Actie geldt voor bij de KNBB aangesloten clubs.

 


 

 

Tekst & uitgelichte foto: KNBB
Intro: NOC*NSF
Visual: NOC*NSF

 

Biljartzalen Financieel KNBB
Volg ons online