Help mee met Poolbiljartpromotie (eenzame) ouderen Rotterdam

In navolging van het biljartprogramma nu dus voor het eerst Tijd voor Krijt met poolbiljarten.

Word aanvoerder/begeleider Rotterdam! Je krijgt er veel waardering voor, doet nieuwe contacten op, helpt mee om meer mensen aan het poolbiljarten te krijgen, helpt mee om mensen samen te brengen en krijgt er ook nog eens een vergoeding van €250 euro voor

02 juni 2022

 

 

Help mee met Poolbiljartpromotie onder (eenzame) ouderen in Rotterdam!

Vind je het leuk om mensen enthousiast te maken en leg je graag het poolspel uit? Wil jij meehelpen om vooral (eenzame) ouderen blij te maken door de inzet van poolbiljarten in het Excelsior Hub Schuttersveld (Crooswijk). En heb je tijd beschikbaar voor een dagdeel in de week (elke woensdagmiddag) in de maanden september/oktober?

Geef je dan op voor aanvoerder/begeleider Tijd voor Krijt!

Je krijgt er veel waardering voor, doet nieuwe contacten op, helpt mee om meer mensen aan het poolbiljarten te krijgen, helpt mee om mensen samen te brengen en krijgt er ook nog eens een vergoeding van €250 euro voor.

 

Doel is om begin september op deze locatie in Crooswijk (waar een pooltafel staat) in samenwerking met House of E-sports van start te gaan. In navolging van het biljartprogramma nu dus voor het eerst Tijd voor Krijt met poolbiljarten. Wil jij je maatschappelijk met poolen inzetten? Meld je dan aan om aanvoerder/begeleider Rotterdam te worden.

 

Geef je op door een e-mail te sturen met je contactgegevens naar info@knbb.nl o.v.v. aanvoerder Rotterdam.

 


 

Website Tijd voor Krijt
Artikelen KNBB over Tijd voor Krijt

 

Tekst: KNBB
Foto's: Rechtenvrij via iStock

 

 

Ouderen/senioren Poolbiljart Tijd voor Krijt
Volg ons online