Hague 5 overweldigend kampioen Eredivisie Pool

Fantastisch seizoen met 11 maal winst in 12 wedstrijden

07 april 2019

Vandaag heeft het team Hague 5-1, tijdens de voorlaatste speelronde van de eredivisie, het kampioenschap veilig gesteld. Na de eerste winst van vandaag met 6-1 op Sportcentrum Utrecht was het al duidelijk. Het topteam uit Den Haag is niet meer in te halen. 

 

 

Met uitzondering van Pepijn de Wit was het basisteam vandaag compleet met Alex Lely, Jan van Lierop, Niels Feijen en Ronald van Adrichem. Ook was de teamcaptain Steven Verharen aanwezig met supporters.

 

 

Hague 5 heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Van de 12 gespeelde wedstrijden zijn er 11 gewonnen, en de afstand met de nummer 2 is met meer dan 20 punten enorm.

Het volledige score overzicht is hier terug te vinden: https://cuescore.com/tournament/Pool+Eredivisie+2018%252F2019/2758279

 

 

De officiële huldiging vind plaats op 2 juni tijdens de laatste speelronde. Dan zijn alle teams en spelers uit de eredivisie aanwezig en worden de laatste wedstrijden gespeeld. De strijd om degradatie is dan het enige wat op het spel staat. De speellocatie wordt binnenkort vastgesteld.

De KNBB feliciteert Hague 5 met deze fantastische overwinning!

 

 

Tekst: KNBB Sectie Pool
Archieffoto's ©Frederique Rijsdijk

Den Haag Eredivisie/Topklasse Poolbiljart
Volg ons online