Geweldige poolclinic in poolcafé Delfshaven

Poolers genieten van clinic met Jan van Lierop en Maarten Combrink.

“Het is zo mooi dat je met een paar simpele oefeningen je plotsklaps weer met beide benen op de grond staat"

20 september 2018

 

 

Op zondag 9 september hebben wij in het poolcafé Delfshaven Maarten Combrink en Jan van Lierop mogen ontvangen. Maarten Combrink is werkzaam binnen de KNBB bij de sectie pool en Jan van Lierop (18 jaar) is een talentvolle jongeman die, houd je vast, alle disciplines heeft gewonnen op het NK pool Junioren 2018. Dus voor de duidelijkheid: het 14.1 straightpool, het 8-ball, het 9-ball én het 10-ball. Samen hebben zij van 11.00 tot 16.00 een geweldige poolclinic gegeven. 5 pooltafels met duo´s die enorm veel hebben geleerd, geoefend en genoten.

 

 

Een van de poolers deelde zijn ervaring met ons: “Het is zo mooi dat je met een paar simpele oefeningen je plotsklaps weer met beide benen op de grond staat. Heel gezellig met zijn allen, maar je moet toch even 100% aandacht geven aan de oefeningen anders wordt het een Jan (van Lierop) boel. Leuke en leerzame dag en dit moeten we zeker vaker doen!! Een aanrader voor iedere poolspeler!!!”

 

 

De middag eindigde met één op één wedstrijden tegen de kampioen Jan. Van de 10 mensen was de winnaar Bianca Alblas, een van de twee geweldige dames die deelnamen aan de clinic. Bianca heeft als enige Jan kunnen verslaan in een potje 9-ball, erg knap! Niet alleen de poolers hebben genoten maar zelfs de instructeurs en het personeel hebben een onvergetelijke dag gehad.

 

 

Tekst & foto's: Poolcafé Delfshaven

Initiatieven Opleiding Poolbiljart
Volg ons online