Geloof in Geluk: Staatsloterij Oudejaarstrekking 2020

De aanscherping van de Corona-maatregelen betekent ook de sluiting van de kiosken, waar een groot deel van de oudejaarsloten worden verkocht.

Om het verlies van deze verkopen te dempen heeft de Staatsloterij een online actie opgezet om mensen te stimuleren zijn/haar lot online te kopen, en daarmee ook de afdrachten aan de sport op niveau te houden.

18 december 2020

De Staatsloterij Oudejaarstrekking 2020 is vergezeld gegaan van de campagne ‘Geloof in Geluk’.

De aanscherping van de Corona-maatregelen betekent ook de sluiting van de kiosken, waar een groot deel van de oudejaarsloten worden verkocht.

Om het verlies van deze verkopen te dempen heeft de Staatsloterij een online actie opgezet om mensen te stimuleren zijn/haar lot online te kopen, en daarmee ook de afdrachten aan ons op niveau te houden.

Online loten kopen: https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/loten

 


Haal in deze tijd je geluk digitaal in huis. Kat in het bakkie! #Frummel #Geloofingeluk #Staatsloterij

 

De Staatsloterij is een van de spelmerken van Nederlandse Loterij. Jaarlijks ontvangt de sport rond de 45 miljoen euro aan afdrachten van Nederlandse Loterij. Een belangrijk deel van de opbrengst van de Staatsloterij Oudejaarstrekking gaat daarmee naar de sport. Hiermee worden contributies betaalbaar gehouden, kunnen competities worden georganiseerd en kan de sport via innovaties mee met maatschappelijke ontwikkelingen zoals de digitalisering. Deze inkomsten zijn bijvoorbeeld ook belangrijk bij het bestrijden van grensoverschrijdend gedrag in de sport. En natuurlijk profiteren specifieke doelgroepen er ook van zoals de gehandicaptensport en de topsport.  

 

Tekst: Staatsloterij (bewerking: KNBB)
Video & banner: Staatsloterij

Feestdagen/jubilea Lotto/Nederlandse Loterij
Volg ons online