Gefaseerde ingebruikname nieuwe Ledenadministratie

Huidige testfase met nog een aantal laatste verbeteringen bijna voorbij, brede uitrol volgt hoogstwaarschijnlijk nog deze maand

20 januari 2022

Zoals eerder aangekondigd wordt in januari 2022 onze nieuwe Ledenadministratie in gebruik genomen. Een ledenadministratie die ons een stap verder zal brengen t.o.v. het Renflex systeem dat wij tot eind december 2021 gebruikten. Vanwege de nieuwe en betere functies zal All United/Unify voor alle gebruikers meerwaarde hebben, bijvoorbeeld voor secretatissen van districten en verenigingen, voor het Bondsbureau, maar zeker ook voor individuele biljarters via een vernieuwd Mijn KNBB.

Hoe de nieuwe ledenadministratie in de praktijk kan worden gebruikt, hebben we eerst een aantal weken uitgebreid getest met een klein testpanel van biljartclubs en secretarissen. Dit om nog voor de uitrol samen met de gebruikers te zien hoe alles werkt in de praktijk, of mutaties gaan zoals gewenst, of zoekresultaten zijn als gewenst, of het werken met de handleidingen eenvoudig genoeg is, of alles wel AVG-proof is, en of alles door de gebruikers als gebruiksvriendelijk genoeg wordt ervaren – en zo nee, hoe we dit voor de uitrol nog kunnen verbeteren.

De eerste twee weken van januari hebben we zo goed mogelijke handleidingen voor de verschillende typen gebruikers gemaakt. Dit zodat als de uitrol plaatsvindt iedereen zonder noemenswaardige problemen het systeem in gebruik kan nemen, en zodat het zo min mogelijk bugs heeft. Momenteel worden nog een aantal van deze laatste verbeteringen gerealiseerd. Hoewel we eigenlijk hadden ingezet om rond deze tijd de complete uitrol te hebben gedaan, wordt dit iets later, naar verwachting nog wel voor het eind van deze maand.

Vooralsnog staan de handleidingen dus nog niet op de nieuwe Ledenadministratie informatiepagina. Maar wanneer alles klaar is voor gebruik en de brede livegang gaat plaatsvinden, kunt u alle informatie dus vinden op deze vaste pagina – die continu wordt bijgewerkt. Ga sowieso alvast naar deze pagina, zodat u alvast kunt zien wat er zal gaan veranderen, en waarom.

En zou u als vereniging of district momenteel één of meerdere zeer dringende mutaties willen doorvoeren, kijk dan in dit artikel hoe u dit in de periode voor de livegang door ons kunt laten doen.

Districten Innovatie
Volg ons online