Fikse KNBB ledenkorting bij zorgverzekering Zilveren Kruis

Overstappen kan t/m 31 december 2021. Voordeel voor alleen al de basisverzekering kan oplopen tot dik jouw jaarlijkse KNBB-contributie! En, bij het afsluiten van een aanvullende verzekering ook gratis het pakket Aanvullend Sport.

Ook voor 5-Euro leden!

26 december 2021

 

Zilveren Kruis heeft goede afspraken gemaakt met NOC*NSF. Als lid van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) kun je gebruik maken van deze afspraken. Naast een aantrekkelijke korting op jouw premie, krijg je bij het afsluiten van een aanvullende verzekering ook gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. Let op! Deze voordelen gelden ook voor de gezinsleden.

Hieronder vind je direct jouw korting terug.

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

 

Hoe hoog kunnen de kortingen dan precies zijn?
Alle leden van de KNBB zijn aangesloten bij het NOC*NSF, en ontvangen korting op de zorgverzekering bij het Zilveren Kruis. Dit geldt voor alle leden dus de competitie/wedstrijd-spelende leden maar ook de niet-spelende leden (zogenaamde 5 euro leden, bij aanmelding voor 1 mei 2022 als niet-spelend lid zelfs een tarief van slechts €2.50!)

UItgaand van een jaartarief van ruim €1200 voor de basisverzekering, kunnen eigenlijk alle leden van de KNBB, ook degenen die wél competitie spelen, de kosten voor hun jaarlijke lidmaatschap er in één keer ruimschoots uit krijgen! Immers, 5% van iets meer dan €1200 = minimaal €60 korting, en daarbovenop komt dan nog 10% korting op aanvullende verzekering, én 10% korting op de tandartsverzekering. En, wie jaarlijks betaalt i.p.v. maandelijks krijgt ook nog eens 1% extra korting op de premie.

Hoe claim ik mijn KNBB ledenkorting?
Heb je een zorgverzekering bij het Zilveren Kruis, log dan in op Mijn Zilveren Kruis via https://www.zilverenkruis.nl/consumenten. (Inloggen kan o.a. met je DigiD.) Ga naar 'Mijn Verzekering', en geef in het gedeelte 'Collectiviteit' aan het collectiviteitsnummer 207000836. De korting op uw polis wordt met ingang van de eerstvolgende maand door het Zilveren Kruis toegepast. Dit scheelt toch al snel tientallen euro's per jaar, waarmee je jouw lidmaatschap van de KNBB direct hebt terugverdiend.

Overstappen naar Zilveren Kruis? Of kijken welke verzekering bij je past?
Via www.zk.nl/sport (NOC*NSF) of www.zk.nl/collectiviteitzoeker (NOC*NSF of Koninklijke Nederlandse Biljart Bond) kies je makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2021 aan bij Zilveren Kruis, dan regelt Zilveren Kruis het voor je.
 

Alles nog eerst even nalezen?
Alle info over de speciale KNBB/Zilveren Kruis actie (Word)
Vergoedingen 2022 - Sterrenlijn (PDF)
Vergoedingen 2022 - Extra Aanvullend Sport (PDF)
Premietabel 2022 NOC*NSF Nationale Sportbonden (PDF)
 

Gebruik maken van het 5-euro lidmaatschap van de KNBB? Maak gebruik van een speciale actie voor een nog voordeliger tarief!
Heeft jouw club leden die nog niet zijn aangemeld, en wil deze clubgebruikmaken van het speciale €5-tarief? Of, bent je zelf nog geen lid van de KNBB maar wil je dit wel? Mail dan info@knbb.nl o.v.v. “Aanmelden leden” en wij nemen contact met met je op. Of, meld ze direct aan bij de Ledenadministratie la@knbb.nl o.v.v. “Aanmelding 5-Euro leden”.

KNBB Vereniging Carambole (KVC) heeft een speciale actie om de verenigingen die hun niet‐competitie spelende leden nog dienen aan te melden. tegemoet te komen. KVC geeft een "welkomstkorting" van 50% op die toch al lage contributie, en per lid betaal je dan slechts €2.50 i.p.v. €5. Dit geldt voor de periode van 1 augustus 2020 t/m 1 mei 2021, het eerste lidmaatschapsjaar dus. Gezien het succes van deze actie heeft KVC besloten deze actie met een jaar te verlengen - tot 1 mei 2022 dus! Alle info via deze link, aanmelden bij de Ledenadministratie la@knbb.nl o.v.v. “Aanmelding 5-Euro leden met kortingsactie KVC.”

 

 

Tussentijds overstappen van zorgverzekering alleen mogelijk in de overstapperiode, t/m 31 december 2021 dus. De KNBB is niet aansprakelijk voor deze regeling omdat dit een regeling is van het Zilveren Kruis. De genoemde percentages en tarieven gelden voor 2022.

 

Financieel KNBB Leden/Lidmaatschap
Volg ons online