Eindhovens Dagblad pakt uit rondom EK Pool 2018

Wat hebben we een prachtig EK Pool 2018 gehad! Ook op mediagebied.

07 augustus 2018

Zo waren er volop artikelen in landelijke media zoals Telegraaf en NRC, laatgenoemde met dit prachtige artikel over Niels Feijen. Het hoogtepunt was natuurlijk de vier uur durende live-uitzending van de halve finale + finale 9-ball op Ziggo Sport. Alles prachtig in beeld gebracht, en heel mooi/en passant de geweldige overwinning van Jimmy Worung bij de Senioren meegepakt!

Maar ook lokale media door heel Nederland lieten van zich horen, vooral in de regio's LImburg, Rotterdam/Den Haag en natuurlijk Noord-Brabant. Wat te denken van Studio 040 met deze lekkere video vooruitblik naar het EK!

Het Eindhovens Dagblad spande de kroon met liefst vijf artikelen over het EK! Al jaren is bij hen volop biljartnieuws te lezen, ook veel carambole en driebanden, en vandaar dat veel biljartliefhebbers ook frequente lezers zijn van het ED. Omdat ditmaal niet alle stukken online zijn verschenen (wel allemaal in de fysieke krant), is ED zo aardig geweest om ons digitale bestanden toe te sturen van alle vijf de artikelen!

Namens alle poolspelers, heel veel dank hiervoor!

Onderstaand de stukken in volgorde van publicatie. (Zijn zes foto's, want één stuk besloeg twee pagina's.) Achtereenvolgens: Chantal Schaftlein, Jan van Lierop, Hugo Duivenvoorden, Marcel Nendels en Ivar Saris.

 

 

 

 

Tekst: KNBB
Foto's/artikelen met dank aan ©NRC; uitgelichte archieffoto Nederlandse spelers: KNBB Sectie Pool

 

 

EK Media Poolbiljart
Volg ons online