Een familietraditie zet zich voort

Verslag opening "Biljart van Dekkers" in Oosterhout, door Willem Dekkers

09 april 2018

Een gerenommeerd biljartbedrijf opende op 24 maart 2018 de deuren van haar tweede vestiging in Nederland. Biljarts van Dekkers vertegenwoordigt sinds 1924 vier generaties vakmanschap vanuit ’s-Hertogenbosch voor geheel Nederland en een stukje erbuiten. Frank Dekkers, de zoon van derde generatie Karel Dekkers, verzorgt de vestiging vanuit ’s-Hertogenbosch. In de nieuwe vestiging in Oosterhout staat Willem Dekkers klaar met raad en daad bij alle biljartgerelateerde vraagstukken.

 

 

Tijdens de opening op 24 maart jongstleden kwamen ruim 200 gasten de nieuwe vestiging in Oosterhout bekijken. Onder het genot van een hapje en drankje keken biljarters en niet-biljarters vol verbazing naar de capriolen van kunststoter Jop de Jong die een hele trukendoos losliet op het groene laken. Mensen kwamen woorden tekort toen ze zagen wat voor een rare dingen de biljartballen konden doen! Men kreeg zeer humorvol uitleg van Jop de Jong waarna hij de daad bij het woord voegde onder luid applaus.

 

 

In hetzelfde pand opende ook de nieuwe opnamestudio SK recordings (Soundkitchen Recordingstudio Holland), zodat ook lekkere live muziek een onderdeel vormde van deze heerlijke avond. Buiten in de verwarmde tent maakten twee koks een heerlijke verse saté van gemarineerde kophaas en een luxe hamburger met truffelmayonaisse. De opening van een nieuwe vestiging was een feit.

 

 

Website Frank Dekkers
Geschiedenis Dekkers Biljarts (Deja)

 

Biljarts van Dekkers
Vijfhuizen 7  4901 PB Oosterhout

Frank Dekkers  
Zilverberg 29  5234 GL ’s-Hertogenbosch 

 

Tekst & foto's: Willem Dekkers
 

Biljart algemeen Biljartmaterialen Biljarttafel
Volg ons online