Drie decennia poolgeschiedenis

Feest bij 30-jarig Hague 5

04 maart 2024

Het is de plek die kanonnen voortbracht als Alex Lely en Niels Feijen, en vele andere grootheden. Of, zoals Karl Boyes zegt: “One of the most famous clubs in the world!”

Dit weekend vierde Hague 5 haar 30-jarig jubileum. KNBB Sectie Pool voorzitter Krijn Schuurman was aanwezig, en maakte dit korte sfeerverslag.

 

 

Eind van de middag was het al gezellig druk met poolers die meegedaan hadden aan de clinic van Niels. Langzaam werd het steeds drukker. Karl Boyes deed een leuke pool challenge. Iedereen kon meedoen, dus er stonden een stuk 25 mensen klaar om aan de afvalrace te beginnen. Telkens kwam er een nieuwe challenge (opdracht); wie mist, valt af. Totdat er twee spelers overbleven, die met één 9-ball rack zouden uitmaken wie er met de 500 euro naar huis zou gaan.

 

 

Meteen nadat de winnende bal geschoten was, schoof DJ Niels Feijen de schuif open en kon het feest beginnen. aangemoedigd door de stimulerende beats haalden de poolers herinneringen op van drie decennia poolgeschiedenis. Een mooi feestje!

 

 

Tekst: Krijn Schuurman
Foto’s: via Krijn Schuurman

 

Den Haag Feijen, Niels Jubileum
Volg ons online