De KNBB kleurt ORANJE!

Met maar liefst 60 Dynamic III-tafels wordt het EK Pool 2018 in Veldhoven het grootste biljartevenement ooit op Europese bodem

02 juli 2018

Deze maand staat in het teken van het Europees Kampioenschap Pool 2018. Dit wordt een groots evenement vanwege het 40-jarig jubileum van de European Pocket Billard Federation (EPBF). De Dynamic Billard European Championships 2018 zal worden gehouden in het NH Hotel Koningshof te Veldhoven.

Met maar liefst 60 Dynamic III-tafels wordt dit het grootste biljartevenement wat ooit op Europese bodem plaatsvond. Ruim 500 spelers uit 37 Europese landen zijn genomineerd door hun nationale federatie voor dit fantastische evenement. Met trots kunnen we melden dat de KNBB een afvaardiging heeft van 44 Nederlandse spelers!

De opening is op woensdagavond 18 juli om 20.30 uur. Vanaf 19 juli is het aan de spelers om t/m 31 juli voor de medailles te strijden. Alle disciplines zullen worden gespeeld: dames, heren, senioren, jeugd, wheelchair en teams. Er zullen niet minder dan 35 nieuwe Europese kampioenen worden gehuldigd.

De komende weken houden we jullie volledig op de hoogte over alles rondom dit EK.

 

 

Eerdere publicaties over het EK Pool 2018 plus de side events:

Nederlandse EK-selectie Dames & Heren bekend
Help mee het EK Pool een blijvend succes te maken
SmartPool van start op scholen
Eerste NK Footpool aangekondigd
Groots opgezet Jubileum-EK Poolbiljart in Veldhoven

 

#TeamNL #EKPool2018 #knbb #biljarten #poolbiljart #poolbiljarten #EPBF

 

Tekst & logo's/banners: KNBB Sectie Pool

EK Poolbiljart
Volg ons online