BV de Twee Marken uit Maarn eindelijk kampioen!

Klein team van slechts vijf spelers (Wim Vos, Henk van den Brandt, Paul de Bie, Eelco Schoen en Jan de Koning) eindigt na lange B2 Driebanden competitie toch bovenaan.

Een verslag van Paul de Bie

10 mei 2022

Paul de Bie: “Sinds het bestaan van de vereniging B.V. de Twee Marken in Maarn (de locatie waar KNBB Vereniging Carambole ook haar ALV’s houdt, red.) mogen we dan eindelijk ons kampioenschap vieren.”

“Na al een paar jaar bovenin meegedraaid te hebben, en nadat de competitie twee keer door coronamaatregelen werden stil gelegd werd, kwam het op de allerlaatste partij aan of de tegenstander de Vink 2 of wij De Twee Marken die avond kampioen zouden worden van de B2 Driebanden klein District Betuwe Veenendaal. Aan tafel voor ons die avond Wim Vos, Henk van den Brandt en Paul de Bie.”

"Het werd het een spanende avond die we glansrijk wonnen! Wij zijn een kleine vereniging met maar één team van 5 spelers die elke wedstrijd rouleren. Met de andere twee Jan de Koning (op foto) en Eelco Schoen die er deze avond niet bij kon zijn hebben we een leuk team, met altijd grappen en grollen. Maar als er gebiljart moet worden even serieus zijn, en zo hebben we het nu toch voor elkaar weten te boksen om kampioen te worden!"

 

 

Competitie-overzicht, alle uitslagen & standen (Biljartpoint):
http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=5535&district=25

 

Tekst & foto’s: Paul de Bie (B.V. de Twee Marken)

Biljartspelers Competitie Districten
Volg ons online