Bousema opent met zege, zondag volledige ronde

Bousema Lochem heeft deze zaterdag de inhaalwedstrijd voor de eredivisie driebanden, de DKM Tools League, met 6-2 gewonnen van Dekker Keukens. Zondag wordt de volledige 14e ronde gespeeld.

12 februari 2022

LOCHEM – De voorloper van de eredivisie, die vandaag, zaterdag, vooruit werd gespeeld, is gewonnen door Bousema Lochem, dat de uitwedstrijd tegen Dekker Keukens met 6-2 naar zich toetrok. Daardoor behoudt het Bousema team de aansluiting met de middenmoot en blijft Dekker Keukens in de laatste 3 van de ranglijst. Bousema speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Dallinga, Dekker reist door naar Oosterhout voor de wedstrijd tegen Hartje.

Anno de Kleine en Frans van Schaik maakten de weg vrij voor Bousema winst door Bert Hoefnagels en Jordi de Kruijf te verslaan in 34 en 42 beurten. Voor Dekker won alleen Henk Blauwblomme van Gökhan Salman (40-25 in 25). Johan Loncelle zegevierde in de wedstrijd tegen Ad Koorevaar met 40-31 in 23.

Gerwin Valentijn ontbreekt zowel zaterdag als zondag in het team van Dekker door een COVID besmetting. Ook Raymund Swertz en Roland Uijtdewillegen moeten de wedstrijden van hun teams laten gaan door een positieve test.

 

 

De koploper SIS Schoonmaak vertrekt morgenochtend voor de uitwedstrijd tegen DKM Tools. Dick Jaspers en Eddy Merckx spelen dit weekend in de bundesliga en ontbreken derhalve in het SIS team, dat door het wegvallen van Raymund Swertz aantreedt met Nicky van Venrooij als invaller.

Speelronde 14, zondag:

Aartsbouw Sprundel-A1/DPC

Weeremans-Christiani

Brants-Pijl

Ravesteyn-De Zwart

Kools-Wienk

 

STZ Zundert-Team Eekhoorn

Forthomme-Van Kuyk

Forton-P. Ceulemans

Van Beers-K. Ceulemans

Van Etten-Hermans

 

DKM Tools-SIS Schoonmaak

Wijnen-Van Erp

Zuijkerbuijk-Burgman

De Kok-Van der Spoel

Willems-Van Venrooij

 

Hartje Van Oosterhout-Dekker Keukens

Van Havere-Tasdemir

Van de Ven-Koorevaar

Martens-Blauwblomme

Stitschinsky-Roovers

 

Cues & Darts-J&F Auto’s

Van Peer-Jorissen

De Jaeger-Van Beers

Wilkowski-Klompenhouwer

Cetin-Van Daalen

 

Bousema Lochem-Dallinga.com

Loncelle-De Bruijn

Salman-De Backer

De Kleine-Van Acker

Van Schaik-Dallinga

 

Tekst: Frits Bakker
Archieffoto Frans van Schaik: Ton Smilde

 

 

 

 

 

 

 

Kozoom League Driebanden
Volg ons online