Besparing op bierinkoop voor verenigingen

Samen tapbier inkopen levert een geweldige kortingsprijs op. Aanzienlijk beter dan de meeste biljartverenigingen doorgaans individueel zouden kunnen krijgen.

Elke biljartclub kan gratis en vrijblijvend meedoen met "Clubbier", mits u tenminste 25 hl. bier weg tapt

16 oktober 2020

De KNBB denkt ook in de lastige tijden met zijn verenigingen mee. Niet alleen door de ondersteuning en het beantwoorden van de vele vragen die door verenigingen gesteld worden rondom corona en de inzet op meer steunmaatregelen. Maar in deze moeilijke tijd kunnen besparingen op inkoop ook bijdragen om het hoofd boven water te houden. Via het nieuwe initiatief Clubbier kunnen verengingen vrijblijvend meedoen aan een inkoopcollectief van bier.

Clubbier biedt aan verenigingen hulp. Een bier-inkoop-collectief voor sportclubs, dat samenwerkt met AB InBev. Samen tapbier inkopen levert een geweldige kortingsprijs op. Aanzienlijk beter dan de meeste biljartverenigingen doorgaans individueel zouden kunnen krijgen. Elke biljartclub kan gratis en vrijblijvend meedoen, mits u tenminste 25 hl. bier weg tapt. Daarnaast kent de vereniging bij aanmelding geen brouwerijverplichting. En gaat het hier dan om onbekende biermerken? Nee hoor, verenigingen kunnen kiezen uit ondermeer gerenommeerde merken als Hertog Jan, Jupiler of Dommelsch.

 

 

Door samen in te kopen wordt de korting voor alle deelnemende clubs steeds hoger. En dat terwijl verenigingen al vanaf dag één echt veel goedkoper uit zijn! Besparingen van honderden tot duizenden euro's elk jaar is meer regel dan uitzondering. En indien deelname niet zou bevallen dan kunnen verenigingen er na een jaar deelname alweer uitstappen. Biljartverenigingen hun financiële schade fors beperken. Want met name door bier scherper in te kopen, besparen zij vaak veel meer dan van te voren gedacht. Hoeveel dat jaarlijks scheelt, kunnen verenigingen, anoniem en in één minuut berekenen. Ga meteen naar https://clubbier-besparen.nl/ en berekening uw potentiële besparing.

Voor meer informatie zie https://www.clubbier.nl/

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Coronavirus Financieel
Volg ons online