Belangrijke JUMBO NK Pool 2021 update

Protocol aangepast in verband met recente wijziging overheidsmaatregelen.

17 november 2021

Het organisatieteam NK Pool heeft naar aanleiding van de laatste extra overheidsmaatregelen voor de horeca en sportwedstrijden het protocol van het NK Pool 2021 aangepast. Het gaat om de volgende aanpassingen:

⁃       Wedstrijdlengte in de verliezersronde verkort

⁃       Geen publiek bij de wedstrijden

⁃       Teruggave van 100% van het inschrijfgeld bij afmelding uiterlijk 23:59 uur op de woensdag van de week waarop de Kwalificatieronde gespeeld wordt

 

Het aangepaste protocol vind je hier:

http://helpdeskpool.knbb.nl/support/solutions/articles/1000005007-protocol-reglement-jumbo-nk-pool-2021

Door de recent aangepaste overheidsmaatregelen, mag er geen publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden. Dat geldt in elk geval ook voor de Kwalificatierondes 14.1 en 10-ball in De Distel en Njoy. Publiek mag dus niet bij de wedstrijdtafels zitten of staan en wordt vriendelijk verzocht om in het horecagedeelte plaats te nemen. Met de aanpassingen van de racelengte willen we ervoor zorgen dat we voor 20:00 uur klaar zijn. Indien de wedstrijden om 20:00 uur nog niet afgelopen zijn, spelen we door op beide locaties zonder dat de bar en keuken open zijn.

Verder willen wij iedereen nog informeren over het corona-protocol dat zal gelden tijdens het Jumbo NK Pool 2021.

De KNBB Sectie Pool organiseert samen met de twee speellocaties De Distel Roosendaal en Njoy Drachten de kwalificaties voor het Jumbo NK Pool 2021. Deze speellocaties vallen beiden onder de horeca, wat inhoudt dat hier ook de geldende overheidsmaatregelen m.b.t. de coronacheck gehanteerd worden. Iedere deelnemer of elke andere andere bezoeker aan de speellocatie zal daarom een coronabewijs moeten kunnen overleggen. Dat kan in de CoronaCheck-app of met een papieren bewijs. Bij binnenkomst zal hierom gevraagd worden. Iedereen dient een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

Hoe je een coronabewijs kunt regelen wordt hier uitgelegd: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen

Wij vragen vriendelijk om de medewerking van onze leden.

Coronavirus NK Poolbiljart
Volg ons online