Belangrijk dubbel weekend HCR Prinsen

Ploeg van captain Dinand Prinsen weet zich al verzekerd van het spelen van play-off wedstrijden om het kampioenschap, maar wil graag eerste worden in de competitie - om verzekerd te zijn van spelen finale in weekend van 24 juni in Doetinchem

02 mei 2018

Komend weekend spelen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hun laatste wedstrijden voor de reguliere competitie. De ploeg van captain Dinand Prinsen weet zich al verzekerd van het spelen van play-off wedstrijden om het kampioenschap, maar ze willen graag eerste worden in de competitie.

“Dan zijn we verzekerd van het spelen van de finale in het weekend van 24 juni in Doetinchem. Blijven we tweede dan moeten we tegen de nummer drie van de ranglijst in een uit- en thuiswedstrijd gaan uitmaken of we inderdaad naar Doetinchem mogen voor het spelen van de finale. Om dit te bereiken moeten we zelf zaterdag uit bij de huidige nummer drie Team Eekhoorn de volle winst pakken en een dag later eveneens thuis tegen het altijd het onberekenbare STZ uit Zundert”.

“Daarnaast moet S.I.S. Schoonmaak natuurlijk ook punten verliezen en dat lijkt alleen mogelijk op zaterdag want dan treft het thuis L&B Ledermode de nummer vier die vecht voor haar laatste kans op plek drie. Ik ga er niet vanuit dat men punten gaat inleveren bij degradant MCR. Wij hebben het in principe niet in eigen hand en moeten afwachten wat S.I.S. doet”, aldus Prinsen.

Zaterdag gaat hij met Dick Jaspers, Eddy Leppens, Anno de Kleine en Raymund Swertz naar Oosterhout en zondag speelt hij met Jelle Pijl op vier in plaats van Raymund Swertz. Zowel op zaterdag als op zondag beginnen de eerste partijen om 13:00 uur. In Haarlo is dat zondag aan de Eibergseweg.

 

Tekst: Jaap Gonning
Foto Dick Jaspers ©Jan Rosmulder/de BiljartBallen

 

Buffalo League Competitie Driebanden
Volg ons online