Anne Ebbinge 40 jaar lid van Biljartcentrum BV

"Zonder mijn vrouw was het niet zover gekomen"

Een verslag door Biljartcentrum Groningen

26 maart 2018

Alhoewel afgelopen 21 maart Anne Ebbinge in het zonnetje werd gezet op de lokatie van de Biljartvereniging 1977 aan de Protonstraat 6 in Groningen, was hij toch apetrots dat zijn vrouw daar ook bij aanwezig was.

 

 

Wat was het geval: Anne is al 40 jaar lid van het Biljartcentrum BV en het bestuur was van mening dat dit feit niet ongemerkt voorbij mocht gaan. Daarom was Anne uitgenodigd om samen met zijn vrouw naar het Biljartcentrum te komen. Daar werd hij toe gesproken door de voorzitter Fred Stok van Biljartcentrum BV en ook door Hein de Vries die de honneurs waar nam namens de Biljartvereniging 1977.

Zij benadrukten beiden de bijzondere verdiensten van Anne als lid van de vereniging, maar ook de functies die hij bekleedde als arbiter van de KNBB waarvoor hij een speldje kreeg opgespeld. Daarna mochten de echtelieden tal van mooie cadeaus uitpakken en mevrouw Ebbinge werd verrast met een prachtig boeket bloemen.

 

 

Want, laten wij eerlijk zijn, wat wij niet mogen vergeten is dat de prestaties van de man niet kunnen zonder de welwillende medewerking van de vrouw. Wat dat betreft kunnen we allemaal terug kijken op een zeer geslaagde avond.

 

Tekst & foto's: Wim Pieterman/Fred Stok/Biljartcentrum Groningen

Jubileum Lokaal/regionaal Mooi/bijzonder
Volg ons online