Alle Kozoom voordelen voor KNBB leden en KNBB clubs op een rij

Speciaal voor leden van de KNBB biedt Kozoom 25% korting op haar Premium Pass. Van €99,99 voor €74,99 voor een heel jaar!

Plus, voor KNBB clubs/verenigingen: 10% korting op alle artikelen in de Kozoom Store, 15% korting op Simonis lakens, 20% korting op Aramith biljartballen en gratis verzending bij aankopen boven de €100.

06 oktober 2023

 

U heeft het onlangs vast gelezen: Kozoom is sinds kort sponsor van de Eredivisie Driebanden, de Kozoom League 2023-2024.

 

Voordelen speciaal voor leden van de KNBB

Speciaal voor leden van de KNBB biedt Kozoom 25% korting op haar Premium Pass. Van €99,99 voor €74,99 voor een heel jaar!

Hoe kunt u hiervan profiteren?
Pagina met directe link naar korting op Kozoom Premium Pass ook aangemaakt op KNBB.nl, bereikbaar via deze vaste URL.

 

Wist u dat u, als onderdeel van de samenwerking Kozoom met KNBB, met uw club/vereniging kunt profiteren van exclusieve kortingen in de Kozoom Store?

Dit voordeel geeft u 10% korting op alle artikelen in onze Store, 15% korting op Simonis lakens, 20% korting op Aramith biljartballen en gratis verzending bij aankopen boven de €100.

Hoe kunt u hiervan profiteren?

  • U dient eerst een account te hebben op naam van de club/vereniging.
  • Indien u deze nog niet heeft, hoeft u deze alleen maar aan te maken.
  • Zodra u een account heeft aangemaakt in de Store, dient u contact met ons op te nemen via e-mail op het volgende adres: shop@kozoom.com, om ons op de hoogte te stellen van uw wens om te profiteren van het "Club”-voordeel.
  • U ontvangt binnen 48 uur een e-mail met de bevestiging dat uw “Club” account is geactiveerd.
  • Daarna zijn na inloggen de voor u geldende prijzen zichtbaar.

 

Aaanvragen van een couponcode

Voor een couponcode kunt u contact opnemen met Kozoom via dit emailadres: support.nl@kozoom.com, met daarin de vraag naar een couponcode en vermelding van het bondsnummer.

 

Relevante links

Website Kozoom
Premium Pass Kozoom
Mijn Clubaccount aanmaken

 


KNBB Kozoom Leden/Lidmaatschap
Volg ons online