Agenda Pool 1e helft seizoen 2019-2020 gepubliceerd

Aantal toppers terug op toneel in Eredivisie: Nick van den Berg (team Schedels uit Plan B Amsterdam), Huidji See (samen met Marc Bijsterbosch in team van Vincent Peemen: Sport Pub Goes), en Alex Montpellier (SCU Utrecht)

01 september 2019

De agenda voor de secie Pool met de 1e helft seizoen 2019-2020 is gepubliceerd!

T/m december 2019 zijn alle data bekend van de Landelijke teamcompetitie, NK Dames & NK 2019, Recreanten & Regionale ranking en de Regionale Bekercompetitie.
Kijk voor alle data op www.poolbiljarten.nl/agenda.

Voor de Eredivisie lijkt het een heel interessant seizoen te worden. We zien namelijk een aantal toppers weer terug op het toneel. Wat dachten jullie van Nick van den Berg, die uitkomt voor het team Schedels uit Plan B Amsterdam. Huidji See, die samen met Marc Bijsterbosch het team van Vincent Peemen - Sport Pub Goes - komt versterken. En dan tot slot Alex Montpellier, die zich met zijn Franse nationaliteit bij het team van SCU Utrecht aansluit. Niet alleen met zijn spel, maar ook als sponsor waardoor het team nu tot Hustlin SCU is omgedoopt. Hague 5-1 met o.a. Niels Feijen en Alex Lely kan de mouwen opstropen om de titel dit seizoen te behouden.

En dit naast alle andere toppers die uitkomen in de Eredivisie is de KNBB zeer trots met deze delegatie.

Alle Eredivisie teams en spelers via Cuescore: 
https://cuescore.com/tournament/Pool+Eredivisie+2019%252F2020/6015925

 

Competitie Eredivisie/Topklasse Poolbiljart
Volg ons online