Agenda’s seizoen 2022-2023 bijgewerkt

Alle wedstrijdkalenders van Carambole, Driebanden, Pool en Snooker overzichtelijk op een rij

21 oktober 2022

 

Het seizoen 2022-2023 is bij de meeste disciplines alweer een tijdje onderweg. Vandaar dat we alle agenda’s van Carambole, Driebanden, Pool en Snooker volledig hebben gevuld, zowel individueel per sectie als gecombineerd op www.knbb.nl/agenda.

Op deze pagina’s vindt u ieder evenement of kampioenschap individueel vermeld, meestal met nuttige info over deelnemers, tijden en locatie, en iedere pagina met eigen URL – dus gemakkelijk deelbaar. Onderstaand de links naar alle agenda’s:

Agenda KNBB (de agenda’s van de secties gecombineerd: www.knbb.nl/agenda
Agenda Carambole: www.carambole.nl/agenda
Agenda Driebanden: www.driebanden.nl/agenda
Agenda Pool: www.poolbiljarten.nl/agenda
Agenda Snooker: www.snooker.nl/agenda

Overigens hebben de meeste sectie als aanvulling op deze individuele agenda-items, ook een eigen Wedstrijdkalender aangemaakt met alle events op één plek, of in één bestand. (Vanzelfsprekend zijn de agenda en wedstrijdkalender met elkaar verbonden, zodat op beide zoveel mogelijk dezelfde informatie is te vinden.) De secties met een eigen wedstrijdkalender:

Wedstrijdkalender Carambole
Wedstrijdkalender Driebanden
Wedstrijdkalender Snooker

Sla deze links goed op, zodat u altijd de meest actuele informatie weet te vinden.

Aan alle spelers, arbiters, vrijwilligers, zaalhouders en toeschouwers: we wensen jullie allemaal een heel mooi, sportief, gezellig en succesvol biljartseizoen toe.

 

 

Tekst: KNBB
Banner: KNBB, met foto's Ton Smilde

Biljart algemeen KNBB Secties
Volg ons online