Corona en inschrijfgelden

Hieronder staan de besluiten inzake inschrijfgelden competities seizoen 2020-2021 (informatie bijgewerkt t/m 25-3-2021)

Sectie Pool
Conform het besluit in de laatste ALV zullen de inschrijfgelden voor de teamcompetitie (landelijk én regionaal) en de beker (landelijk én regionaal) geretourneerd worden aan de teamcaptains.
Zie ook: https://www.poolbiljarten.nl/nieuws/op-naar-seizoen-20212022

Update 25 maart: Dit is inmiddels gebeurd, zie: https://www.poolbiljarten.nl/nieuws/inschrijfgelden-teamcompetitie-pool-teruggestort

Sectie Driebanden
Het meest recente besluit van Sectie Driebanden was op 8 maart. Het inschrijfgeld voor de teamcompetitie ’20-‘21 alsmede het inschrijfgeld van de Grand Prix in Doetinchem zal voor 1 april a.s. worden terug betaald aan de licentiehouders/deelnemers.

Het volledige besluit van 8 maart vindt u hier: https://www.driebanden.nl/nieuws/besluiten-competities-en-wedstrijden-se...

Sectie Snooker
Er is nog geen besluit genomen t.a.v. de competitie-inschrijfgelden. Zodra er iets bekend is zal deze informatie bijgewerkt worden.

Sectie Carambole

Conform het besluit van het bestuur KNBB Vereniging Carambole zijn de inschrijfgelden van de Kadercompetitie en de Beker-kadercompetitie inmiddels terug gestort.

PK Inschrijfgelden zijn, voor zover dit al gefactureerd was, terug gestort indien er sprake was van niet of gedeeltelijk gespeelde voorwedstrijden.

Ook voor de Topteamcompetities zal het inschrijfgeld vóór 1 april worden terug gestort. (update 25-3-2021).

Volg ons online