DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport

Sportverenigingen hebben regelmatig te maken met juridische vragen. Als KNBB willen wij u daarbij graag ondersteunen.

Met veel plezier bieden wij u de DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport. Verenigingen die lid zijn van de KNBB kunnen hiervan gratis en onbeperkt gebruikmaken.

Wanneer schakelt u de Adviesdesk in?
U kunt telefonisch of per mail uw juridische vragen stellen aan de specialisten van DAS. U hebt bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente? U wilt een trainer in dienst nemen en hebt vragen over de arbeidsovereenkomst? U hebt een geschil met de beheerder van uw sportaccommodatie? Een sponsor komt zijn verplichtingen niet na? Zowel preventief als bij een geschil kunt u contact opnemen met de Adviesdesk.

Wat biedt de Adviesdesk u?
De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat al uw juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan?, Dan helpen we u graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken.

U weet waar u aan toe bent!
Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf bepalen van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS u graag verder tegen een gereduceerd uurtarief.

Hoe kunt u de Adviesdesk bereiken?
Website: www.das.nl/sport
Telefoon: +31 (0) 20 651 7666
E-mail: sportdesk@das.nl

 

­­­­De DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur.

Volg ons online