Zin om komend seizoen met een leuk team te poolen?

Startschot nieuw seizoen teamcompetitie

01 augustus 2021

 

We mogen weer! Inschrijving regionale teamcompetitie is geopend

Na een voor ons allemaal lange en nare coronatijd staan gelukkig alle seinen weer op groen: we mogen weer poolen! Het begin van de teamcompetities staat weer voor de deur en nu veilig poolen is gegarandeerd, hopen we dat zo veel mogelijk mensen weer teamcompetitie gaan spelen.

 

Wat is er zo leuk aan poolen?

Het gevoel de macht over de ballen te hebben. Eerst bedenken wat je gaat doen, en dit dan ook nog (soms) uitvoeren. De fijne combinatie tussen aanvallen en verdedigen. Het belang van precisie. Een verloren pot nog te kunnen omdraaien. De ongemerkte beweging. De gezelligheid met vrienden. En de perfecte balans tussen competitie en recreatie.

 

Wat is er zo leuk aan teamcompetitie?

Al het bovenstaande – plus dat je het met zijn allen doet! De kameraadschap, als team op pad, met elkaar resultaten boeken. Elkaar helpen als de ene speler uit het team net even wat minder speelt. Dat is de reden waarom onze teamcompetities tot op de dag van vandaag zo populair zijn. En we hopen met deze actie ook zoveel mogelijk nieuwe spelers richting de teamcompetitie te krijgen. Dus óók als je wel wilt in een team, maar nog geen team hebt – schrijf je dan in!

 

Hoe schrijf ik in voor de teamcompetitie pool?

De onderstaande websites zijn beschikbaar met meer informatie en waar de stappen worden uitgelegd.

Voor nieuwe KNBB-leden staan alle stappen uitgelegd op https://www.teamcompetitie.nl/pool/. Bestaande KNBB-leden kunnen het beste gebruikmaken van http://www.knbbpool.nl/. Op de laatste website is ook nog een leuke actie waarbij je kans maakt op een gratis keu!

 

We zien jullie graag volgend seizoen weer aan de pooltafel!

Competitie Poolbiljart Teamcompetitie
Volg ons online