Vragenlijst Mulier voor biljart-, pool- en snookerlokaliteiten

Vragenlijst voor (ondernemende) sportaanbieders vanuit het principe: sport en bewegen is cruciaal. Gestegen energieprijzen spelen een rol.

De onderwerpen in deze vragenlijst: organisatiekracht, samenwerking, positieve sportcultuur en inclusief sporten

02 mei 2022

 

Om de maatschappelijke waarde van de ondernemende sport goed in beeld te krijgen voert het Mulier instituut mede in opdracht van POS en KNBB een kort onderzoek uit. Help jouw onderneming en de ondernemende sport door deze enquête in te vullen. De link is deze: https://survey.alchemer.eu/s3/90439138/2022-Maatschappelijke-waarde-ondernemende-sportaanbieders. De gestegen energieprijzen en de gevolgen daarvan maken ook onderdeel uit van de enquête. 

 

We realiseren ons steeds meer dat sport en bewegen cruciaal is. Zo stelde het CBS bijvoorbeeld dat het aantal volwassenen met overgewicht de afgelopen 3 jaar niet is gedaald. Sport en bewegen zijn daarbij van belang, nu en in de toekomst. De ondernemende sportaanbieder speelt een belangrijke rol. Dat wordt steeds duidelijker!

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Mulier Instituut. Een instituut dat als taak heeft door sportonderzoek bij te dragen aan de bevordering van sport, sportief bewegen en versterking van de sportsector. De vraag is hoe de sport zich ontwikkelt en hoe de sport zich verder moet ontwikkelen. De ondernemende sportaanbieder mag daarin niet ontbreken.

De onderwerpen in deze vragenlijst zijn: organisatiekracht, samenwerking, positieve sportcultuur en inclusief sporten. In de vragenlijst wordt duidelijk wat we daarmee bedoelen.

We hopen dat u de vragenlijst wilt invullen.

Met de knoppen 'terug' en 'volgende' kunt u door de vragenlijst gaan. Uw antwoorden worden tussentijds niet opgeslagen dus u kunt de vragenlijst niet tussendoor afsluiten en op een later tijdstip het invullen hervatten. Alle informatie uit deze vragenlijst verwerken wij in algemene statistische overzichten. De privacyrichtlijnen van het Mulier Instituut vindt u hier.

 

 

Tekst: Mulier Instituut

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven Onderzoek
Volg ons online