Voorjaarsvergadering Bondsraad op 4 juli in Maarn

De voorjaarsvergadering van de Bondsraad wordt vanwege Corona niet op 21 juni maar op 4 juli in Maarn gehouden. Vanwege de beschikbare ruimte is het aantal personen dat aanwezig kan zijn beperkt. Bij deze bondsraad is aanmelding dan ook verplicht.

10 juni 2020

De voorjaarsvergadering van de bondsraad wordt vanwege Corona niet op 21 juni maar op 4 juli in Maarn gehouden, aansluitend aan de ALV van KVC. Vanwege de beschikbare ruimte is het aantal personen dat aanwezig kan zijn beperkt. Bij deze bondsraad is aanmelding dan ook verplicht. Uiteraard worden op de locatie alle benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen.
 

DATUM:             4 juli 2020

TIJD:                   Start vergadering 14:00 uur, einde ca 16:00 uur
AANWEZIG:       Inloop mogelijk pas vanaf 13:45 uur

PLAATS:             Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 CR MAARN
 

Agenda
Checklist
 

Voor deze vergadering zijn de bondsraadsleden KNBB uitgenodigd. Omdat er vanwege coronamaatregelen beperkte ruimte beschikbaar is geldt dat niet alle overige geinteresseerden zoals sectiebestuurders, ereleden/leden van verdienste, pers, medewerkers aanwezig kunnen zijn. Daarbij dient vooraf bekend te zijn wie er aanwezig is op de locatie en is inloop daardoor niet mogelijk. Wilt u bij deze vergadering aanwezig zijn dan dient u zich uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de vergadering aan te melden via info@knbb.nl.

 


Vanwege de coronamaatregelen dus op ruimere afstand dan op deze foto!

 

Tekst: KNBB
Foto: Rechtenvrij via Dreamstime

 

Bondsraad
Volg ons online