Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport

Van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 wordt vanuit Rabo ClubSupport een aantal online workshops voor sportbestuurders georganiseerd waarin de meest voorkomende thema’s binnen sportverenigingen worden behandeld. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid

16 oktober 2023

Veel clubs spelen met vergelijkbare uitdagingen.

Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 een aantal online workshops waarin wij de meest voorkomende thema’s binnen sport- en cultuurverenigingen behandelen.

Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement, sponsorbeleid, ledenbinding, communiceren en geld genereren. Bij uitstek geschikt dus voor verenigingsbestuurders, en dus ook voor verenigingsbestuurders uit het biljart, pool of snooker.

 

 

Online workshops Rabo ClubSupport
Tijdens de workshops wordt actuele informatie gedeeld over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Meld je aan!
Klik op deze link om het hele aanbod te bekijken en je meteen aan te melden.

Meer weten?
Ga naar www.raboclubsupport.nl of neem contact op via rabobank@nocnsf.nl.
 

Alle relevante links op een rij
Rabo ClubSupport (website)
Rabo ClubSupport (mailadres)
Alle info over Rabo ClubSupport via de Verenigingsondersteuning pagina van de KNBB (vaste URL)
Rabo ClubSupport op KNBB (directe link/vaste URL)
 

Over Rabo ClubSupport
Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft Rabo als coöperatieve bank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zet Rabo kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles samen met Rabo’s partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen worden clubs geholpen met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.

 

 

Tekst: Rabo ClubSupport
Bewerking: KNBB
Banners/promo’s: Rabo ClubSupport

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven KNBB
Volg ons online