#TeamNL excelleert bij World Cup of Pool

Live op Ziggo Sport boeken Niels Feijen en Marc Bijsterbosch een prachtige overwinning op Team USA. Zaterdag de kwartfinale!

28 juni 2019

Het is genieten op Ziggo Sport van het Nederlandse team bij de World Cup of Pool!

Niels Feijen en Marc Bijsterbosch, ook wel #TeamNL, openden sterk tegen Zuid-Afrika met een 7-2 overwinning. Het was een mooie overwinning die live kon worden aanschouwd op Ziggo Sport.

 

 

Dat was bij de tweede wedstrijd eveneens het geval. En dat was een kraker van jewelste! Tegen het Team USA van Shane van Boening en Skyler Woodward kwam Nederland met 2-0 achter, kwam terug op 2-2, miste een gigantische kans op 3-2, en wist vervolgens een 3-2 achterstand in no-time om te buigen naar een 7-3 overwinning.

Feijen: "Het viel niet mee want we moesten heel lang wachten voordat onze wedstrijd begon. In het begin maakten we een paar foutjes maar ook veel positieve shots, in een goede spirit en met een lekkere wedstrijdmentaliteit. Marc en ik werken uitstekend samen, en we kijken uit naar de kwartfinale!"

 

 

In de kwartfinale op zaterdag wacht regerend kampioen China, dat tegen het sterke Chili in staat was op zeer knappe wijze een 5-2 achterstand ongedaan te maken. Zowel zaterdag als zondag worden de wedstrijden vanaf 19:30 live uitgezonden op Ziggo Sport.

 

Ziggo Sport TV-gids (selecteer op datum)

 

Tekst: KNBB
Foto's ©BetVictor World Cup of Pool/JP Parmentier

Feijen, Niels Internationaal Poolbiljart
Volg ons online