Tamara Peeters-Rademakers ambassadrice SmartPool crowdfunding

Mooie symbolische rol van Koningin van het Poolbiljarten:

“Het doel: minimaal €2500 ophalen om meer brugklassen te laten kennismaken met onze poolsport, op een manier die de kids aanspreekt”

07 oktober 2019

De Koningin van het dames poolbiljarten Tamara Peeters-Rademakers, ongenaakbaar bij het NK Pool Dames met als gevolg Nederlandse titels nummer 23 en 24, en afgelopen weekend ook nog eens titel nummer 25, deze groot kampioene heeft een mooie symbolische rol op zich genomen. Ze is per direct ambassadrice van deze crowdfundingsactie om meer scholen te kunnen voorzien van lesmateriaal Smartpool en Snooker. En om zodoende nog meer brugklassen kennis te laten maken met onze sport!

 

 

De SmartPool actie vindt plaats op het nieuwe platform Competitieveiling, waar in de toekomst nog meer veilingen of crowdfundingsacties komen te staan. Voor deze specifieke actie is het doel om €2500 op te halen, wat kan bijdragen aan verdere uitrol van het SmartPool project, bijvoorbeeld de SmartPool Scholencompetitie waarvoor de pilot al heeft plaatsgevonden.

 

 

Tamara: “In algemene zin: als ik iets kan bijdragen om kids aan het poolen te krijgen, doe ik dat graag! Zeker als het gaat om poolen in relatie tot jeugd. Er zijn momenteel al 40 scholen door het gehele land waar de mobiele SmartPool tafels worden gebruikt in de lessen, en zo komen duizenden kinderen in aanraking met poolen. De leerlingen vinden het SmartPool niet alleen nuttig bij het begrijpelijker maken van het wiskundemateriaal, uit onderzoek blijkt dat liefst 96% van de scholieren die vorig jaar gebruik heeft gemaakt van het lespakket ‘Wiskunde aan de pooltafel’ vindt dat het lespakket de wiskundelessen leuker heeft gemaakt.”

 

 

KNBB-directeur Willem La Riviere: “Ik ben heel blij dat Tamara zich als ambassadrice en gezicht aan deze actie heeft verbonden. Het geld dat hiermee wordt opgehaald is belangrijk om het project dat zoveel succes heeft, ook succesvol te houden. Zeker met de uitrol richting de Scholencompetitie, waar het poolbiljart dus steeds meer echt in competitieverband wordt gespeeld, is de kans heel groot dat zich hier flink wat nieuwe jonge poolspelers gaan aandienen, en wie weet ook wel enkele talenten!”

Tamara: “Ik ben blij op deze wijze mijn steentje te kunnen bijdragen aan meer populariteit van poolen bij de jeugd. Wilt u dit ook, dan kunt u via deze link (heel eenvoudig, al vanaf €5, en zonder verdere verplichtingen) het SmartPool ondersteunen.”

“Onze dank is heel groot – en die van de toekomstige pooltalentjes ook!”

Doneer nu voor SmartPool!
Meer informatie over de crowdfundingsactie SmartPool
Alles over het digitale platform Competitieveiling

 

Initiatieven Poolbiljart SmartPool
Volg ons online