Stageplaats Media Vormgeven

Omdat er steeds meer communicatie en promotie nodig is zoekt de KNBB een stagiaire Media Vormgeving. Deze stageplaats is per september beschikbaar.

22 juli 2020

KNBB lanceert de laatste tijd de ene na de andere innovatie. Enkele van de innovaties waarvan de producten inmiddels gelanceerd zijn hebben nominaties voor allerlei prijzen in de wacht gesleept.
Het productaanbod is door de innovaties enorm aan het verbreden. Niet alleen maar sportproducten zoals competities en lidmaatschappen maar projecten met (maatschappelijke) impact, zoals Smartpool, E-sports, competitieveiling.nl, Tijd voor Krijt, Kantinebaas en 24Play. Omdat er steeds meer communicatie en promotie nodig is zoekt de KNBB een stagiaire Media Vormgeving.

Als stagiair maak je onderdeel uit van de projectafdeling van de KNBB. Je bent betrokken bij communicatie, brainstormsessies, ontwerpprocessen en ontwikkeling en het op de markt brengen van allerlei producten. Wij bieden je de kans om jouw portfolio en ervaring enorm te verrijken met allerlei gave opdrachten en je als media vormgever binnen korte tijd snel te ontwikkelen. En door de grote verscheidenheid in doelgroepen versterkt deze stage bij de KNBB je inlevingsvermogen wat je enorm kan helpen bij toekomstige opdrachten.

Klik hier voor een volledige beschrijving van deze vacature.

Interesse! Sollicteer dan snel door je CV en motivatie te sturen naar info@knbb.nl

Bondsbureau/Koepel Vacature
Volg ons online