SmartPool: nieuwe scholen, nieuwe trainers

Wachtlijsten voor scholen razendsnel weggewerkt
Gratis nieuwe cursus SmartPool/zaaltrainer op 16 juni op KNBB Bondsbureau in Nieuwegein

29 april 2019

Dat het SmartPool de laatste maanden een ongekende vlucht heeft genomen, daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Maar bij groei komen ook groeistuipen. Zo was het enthousiasme vanuit scholen zo groot dat we op een gegeven moment liefst 50 scholen op de wachtlijst hadden! En, we hadden een schreeuwend tekort aan nieuwe SmartPool/zaaltrainers.

Beide (ok, het zijn misschien luxe-) problemen zijn op effectieve wijze aangepakt. Scholen door het hele land zijn de laatste weken voorzien van tafels. En, er komt weer een nieuwe (en gratis!) cursus SmartPool/zaaltrainer!

 

 

Word SmartPool/zaaltrainer!

In navolging van de eerste twee cursussen waar 10 SmartPool/zaaltrainers zijn opgeleid komt er nu een derde cursusdag. Wil jij meehelpen om het SmartPool project naar nog meer scholen te brengen en wil jij als zaaltrainer in jouw poolzaal klanten kennis laten maken met pool en ze enthousiasmeren om vaker en beter te spelen?

Geef je dan op voor de cursus SmartPool/zaaltrainer via het inschrijfformulier. Deze cursus vindt plaats op zondag 16 juni van 10:00-15:00 uur; de docent is Rienus Gennissen.

De cursus (inclusief lunch) is gratis en je ontvangt aan het einde van de dag een diploma.

In dit document alle informatie over wat de cursus precies inhoudt.

 

 

SmartPool op scholen door het hele land

Wat is er de laatste weken hard gewerkt om SmartPool om de scholen te krijgen, en zo de wachtlijsten weg te werken. Want, op welke scholen zijn de mobiele SmartPool tafels allemaal afgeleverd?

Op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp, het Gymnasium Apeldoorn, het RSG Borgen in Leek, het RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond,het Ithaka in Utrecht (Maetsuykerstraat), het Ithaka in Maarssen, het Sophianum College in Gulpen, het Stedelijk in Zutphen, én op het Assink Lyceum in Eibergen.

 

 

Dat is een mooi lijstje! Maar ook in mei gaan we verder, met o.a. het Van Lodenstein College in Kesteren, het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, het Hooghelandt in Utrecht, het Vakcollege Zuidrand in Rotterdam, en RVC de Hef ook in Rotterdam.

Van deze scholen zijn de data al bevestigd! Daarbij komen in mei vrijwel zeker nog acht scholen bij, in resp. Medemblik, Amsterdam, Groningen, Appingedam, Nijmegen, Venlo en tweemaal Almere.

 

 

Al met al, heel wat mooie ontwikkelingen dus - waarbij hard wordt gewerkt om scholen optimaal te voorzien in hun behoeften.

Innovatie Jeugd SmartPool
Volg ons online