Simonis Biljartlakens Landsfinale van start!

22 juni 2018

De Simonis Biljartlakens Landsfinale 2018 is van start! Drie dagen lang zal Sportcomplex Merwestein weer hét breedtesport evenement van het jaar van de KNBB huisvesten. In drie dagen tijd vinden ruim 300 wedstrijden plaats om de Nederlandse Kampioenschappen van de Landscompetitie van de KNBB-vereniging Carambole (KVC).
 

 

In totaal 76 teams zullen op 24 kleine en 4 grote tafels spelen om het Kampioenschap van Nederland in hun betreffende klasse.  Op vrijdag spelen de C4, Damesbeker en Dagcompetitie (elk met 8 teams), op zaterdag de C1, B1 en B2 (ook elk met 8 teams), en op zondag A, C2 en C3 (A met 4 teams, C2 met 8 teams en C3 met 16 teams).

 

 

Als altijd is de openingsdag gezellig druk, en is er weer die voor de Landsfinale zo bekende combinatie van gezelligheid en competitiviteit.

 

 

Ook dit jaar weer een zeer belangrijke stand op de Simonis Biljartlakens Landsfinale: een informatiestand van de Hartstichting over AED/reanimatie. Belangrijk voor ons - immers, wij als biljarters zijn een kwetsbare doelgroep!

 

 

Het tweede side event bij de Simonis Biljartlakens Landsfinale is het SmartPool voor de (in dit geval, Nieuwegeinse) jeugd. Aan de voorzijde van Sport- en Evenementencomplex Merwestein staat een prachtige stand opgebouwd met SmartPool, Panna en Footpool - en het is er superdruk.

 

 

Alles over de Simonis Biljartlakens Landsfinale (artikel)
Alles over de Simonis Biljartlakens Landsfinale (agenda)

 

 

 

Tekst & foto's: KNBB

KVC Landsfinale Simonis
Volg ons online