Rabo ClubSupport ook voor biljart-, pool- en snookerclubs

Clubs worden via Rabo ClubSupport versterkt met met kennis, netwerk en geld. Uitsluitend voor Rabobank leden. Inschrijving sluit 27 september!

16 september 2021

Clubs die lid zijn van Rabobank, hebben al een code ontvangen om mee te kunnen doen aan de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie. (Heb je geen code ontvangen, neem dan contact op met jouw Rabobank.) Inschrijven voor Rabo ClubSupport is mogelijk van 6 september tot en met 27 september 2021, en kan via deze pagina.

Nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Ga dan naar deze pagina.

 

Wat is Rabo ClubSupport?

In de woorden van Rabobank:
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

 

 

Wat voor clubs doen mee aan deze actie?

Eigenlijk alle type clubs en verenigingen. Zo staan er relatief veel bridgeclubs in de lijst, veel cultuur, en gelukkig ook al een aantal biljart-, pool- en snookerclubs. Check hier de volledige lijst van deelnemende clubs.

 

Welke hulp kan ik als club krijgen?

  1. De eerste pijler is een (zeker voor biljart-, pool- en snookerclubs) belangrijke: financiele ondersteuning. Lees hier wat dit in de praktijk betekent.
  2. Pijler twee is ondersteuning via het Rabobank netwerk. Rabonank zet dan hun lokale en landelijke netwerk in om bijvoorbeeld bestuurders van clubs en verenigingen bij elkaar te brengen, zodat ze van elkaar kunnen leren. Bijvoorbeeld over een gezonde kantine of de verduurzaming van het clubhuis. Lees hier wat dit in de praktijk betekent.
  3. De derde en laatste pijler: steunen van de clubs met kennis. Met begeleiding, masterclasses en workshops helpt Rabobank verenigingen in hun groei en maatschappelijke betrokkenheid. Zo geven ze bijvoorbeeld workshops over ledenwerving en digitalisering. Lees hier wat dit in de praktijk betekent.

 

Tijdslijn Rabo ClubSupport

Start inschrijfperiode: 6 september 2021
Inschrijfperiode voor clubs en verenigingen.

Einde inschrijfperiode: 27 september 2021
Inschrijven voor clubs en verenigingen is niet meer mogelijk.

Stemmen: 4 oktober 2021
Vanaf nu kun jij als lid je stem uitbrengen op clubs en verenigingen bij jou in de buurt.

Einde stemperiode: 25 oktober 2021

 
Bekendmaking resultaten: 1 t/m 14 november 2021
 
 
Tekst: KNBB (gebaseerd op informatie Rabobank/Rabo ClubSupport)
Banner: Rabobank/Rabo ClubSupport

 

 

 

 

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven Leden/Lidmaatschap
Volg ons online