Nog even volhouden!

Op dinsdag 13 april 2021 heeft het kabinet op de persconferentie bekend gemaakt dat er mogelijke versoepelingen aankomen. Uiteraard is het doorgaan van deze versoepelingen afhankelijk van de ontwikkelingen in het aantal besmettingen en vaccinaties. Maar dat er nu eindelijk na zo’n lange periode wat perspectief in aantocht is biedt hoop.

14 april 2021

Zoals het er nu naar uitziet kunnen binnensportaccommodaties, zoals een deel van pool-, snooker- en biljartlocaties zich gaan opmaken om vanaf 11 mei eindelijk open te gaan. Voor de locaties die onder de horeca vallen zal dit volgens het Openingsplan van de overheid mogelijk wat later zijn. Als KNBB vinden we dit een onwenselijke en oneerlijke situatie en roepen de instanties op om alle locaties waarin biljartsport plaatsvindt per 11 mei te openen.

 

 

Onder welke voorwaarden de binnensport op 11 mei open kan is nu nog niet bekend maar zodra daar meer bekend over is publiceren we dit op de website, sowieso op www.knbb.nl/coronavirus maar ook prominent op al onze websites en social media.

Indien deze versoepelingen daadwerkelijk ingaan en uw locatie na 11 mei geen toestemming van de gemeente krijgt om te openen verzoeken wij u om dit met ons te delen: laat ons dit weten via info@knbb.nl o.v.v. "Versoepelingen".

 

 

Nog even volhouden en doorbijten, dus. Maar het ziet er naar uit dat we op korte termijn weer kunnen biljarten!

Dat we zoveel maanden niet hebben kunnen spelen raakt de locaties niet alleen financieel maar het is ook voor de biljarters zelf een groot gemis en sociaal ongewenst. We doen dan ook graag een oproep aan alle leden en biljartliefhebbers om zodra het weer kan te gaan biljarten en om iemand mee te brengen naar de biljartlocatie.

 

 

Tekst: KNBB
Sfeerfoto biljart: Ton Smilde

 

 

Biljart algemeen Coronavirus
Volg ons online