NK 14.1 Straight Pool

Titels voor Nick van den Berg en Tamara Peeters-Rademakers

12 december 2016

Bij het NK 14.1 Straight Pool waren er mooie titels voor Nick van den Berg en Tamara Peeters-Rademakers (NK 14.1 Straight Pool dames).

Voor Nick van den Berg, die bekend staat om zijn bijzondere voorbereiding op events, was het een belangrijke titel. De meervoudig deelnemer aan de Mosconi Cup heeft zich niet weten te plaatsen voor de Mosconi Cup van 2016, die komende week begint. Maar met deze overwinning bij het NK Straight Pool toonde Van den Berg aan nog steeds op het allerhoogste niveau te kunnen presteren.

Brons was er voor Tim de Ruyter en de pas 16-jarige Jan van Lierop.

Voorafgaand aan de finale tussen Nick van den Berg en Cyriel Ledoux was er een bijzonder moment toen Harry Diks werd gekroond tot erelid van de KNBB.

Bij het gelijktijdig gehouden dames event, het NK Pool Dames Straight Pool 2016, ging de titel naar Tamara Peeters-Rademakers.

In de finale was Tamara met 60-12 te sterk voor Melissa Rademakers, die na twee gouden plakken nu zilver pakt.

Relinde Knijn en Karen Steenbergen wonnen beide brons.

Het NK 14.1 Straight Pool volgt op de succesvolle opening van het NK Pool 2016 dames & heren 8-Ball drie weken geleden, en het twee weken geleden gehouden vervolg in de variant 10-Ball. Het NK Pool wordt in vier verschillende weekends afgewerkt, telkens in Thurston, Rotterdam. Van 16 t/m 18 december wordt dit vierluik afgesloten met het NK 9-ball.

 

Alle evenementen worden uitgezonden op www.biljart.tv, het online streaming kanaal van de KNBB, i.s.m. Orange Forks Productions.

 

Foto ©KNBB Sectie Pool/Jok Tang

 

Belangrijke links/informatie:

Alle uitslagen NK 14.1 straightpool op CueScore

Alle uitslagen NK 14.1 straightpool dames op CueScore

http://www.nkpool.nl/

Berg, Nick van den Competitie
Volg ons online