Niemand is onfeilbaar in de Eredivisie Pool

Vooruitblik naar speelronden 5 & 6:
Kansen voor Sport Pub Goes voor versterken koppositie; Cues & Darts heeft twee krakers in eigen huis.
Een selectie aan wedstrijden is gratis en live te zien via het YouTube-kanaal van de KNBB

31 januari 2024

Een mooi weekend Eredivisie Pool komt eraan, en vooral ook een spannend weekend Eredivisie Pool. Spannend, omdat vooralsnog niemand onfeilbaar is in de Eredivisie Pool: na vier speelronden is geen team nog ongeslagen. Het verschil tussen koploper Sport Pub Goes en achtervolgers Hague 5, Cues & Darts/D.A.E en SPC Woensel/the Poolbrothers, ja zelfs naar nummer 5 Centerpocket Eurohandel Muntmarkt en nummer 6 Sonny's Billiard Supplies lijkt met twee goede wedstrijden overbrugbaar.

Speelronde 3 en 4 stonden in het teken van het aanhaken van SPC Woensel, dat 3-4 won bij Hague 5 en 2-5 bij Hustlin PCD. Koploper Sport Pub Goes won 5-2 van Extension Crypto.com, maar verloor ook met 3-4 van Centerpocket Eurohandel Muntmarkt, waardoor iedereen zichzelf nog kansen zal toedichten.

 


 

Dat gezegd hebbend: Sport Pub Goes heeft op zondag 4 februari in Poolcafé Delfshaven de kans om goede zaken te doen tegen Hustlin PCD en Sonny’s Billiard Supplies, wetend dat gelijktijdig in Cues & Darts er krakers gespeeld gaan worden tussen Cues & Darts-SPC Woensel en Cues & Darts-Hague 5, en dat deze ploegen elkaar dus hoogstwaarschijnlijk punten zullen gaan afpakken.

Komende zondag dus een dubbele speelronde op twee locaties, met op beide plekken twee wedstrijden om 11:00, en twee wedstrijden om 15:00. Een selectie aan wedstrijden is gratis en live te zien via het YouTube-kanaal van de KNBB. Livescores van alle partijen op de vaste Eredivisie Pool pagina op Cuescore.

 

 

Injectie voor Eredivisie Pool met nieuwe sponsor Vegro

De start van de Eredivisie Pool seizoen 2023-2024 op 8 oktober 2023 mocht er zijn. Er werd geweldig nieuws bekend gemaakt, namelijk dat Vegro zich voor twee jaar als sponsor heeft verbonden aan het poolen, voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025. Doel hiervan is het poolen in Nederland voor twee jaar lang een flinke kwaliteitsimpuls te geven, met meer exposure van poolen in Nederland.

Dit betekent: iedere speelronde een selectie van wedstrijden met commentaar, op alle speellocaties, gratis en live te zien via het YouTube-kanaal van de KNBB. Daarbij komt voor iedere speelronde op www.poolbiljarten.nl een vooruitblik, plus na afloop van iedere speelronde een uitgebreid verslag.

In alle opzichten een geweldige injectie voor het poolbiljarten in Nederland! Mogelijk mede hierdoor waren speelrondes 1 & 2, allebei in Sport Pub Goes met alle teams op één plek, een waar spektakel. Na de opening van het seizoen en de bekendmaking van de ondersteuning van Vegro door KNBB-directeur Willem La Riviere, en met de fraaie setup aan livestreams door Jimmy Worung, ging de Eredivisie Pool 2023-2024 op geweldige wijze van start, en waren ook speelrondes 3 & 4 live te zien.

 

Alle relevante links op een rij
Alle info Eredivisie Pool 2023-2024 (Cuescore)
Artikel PZC over koploper in Eredivisie Pool Sport Pub Goes
Artikel KNBB over sponsor Eredivisie Pool Vegro
Artikel KNBB over speelronden 3 & 4

 

Links naar streams:
Overzichtspagina KNBB YouTube met alle streams op een rij

 

Streams speelrondes 3 & 4:
Stream 1, Stream 2, Stream 3 en Stream 4

 

Terugkijken streams speelrondes 1 & 2:
Stream 1, Stream 2, Stream 3 en Stream 4

 

 

Tekst: KNBB/KNBB Sectie Pool
Banners: KNBB/KNBB Sectie Pool
Foto setup livestreaming/Jimmy Worung: Sport Pub Goes

Competitie Eredivisie/Topklasse Poolbiljart
Volg ons online