Nederlandse cracks stuiten op elkaar in Antalya

TeamNL in optima forma: Halve finale bandstoten op EK All In One in Antalya gaat tussen bandstoten specialist Jean Paul de Bruijn en klassiek fenomeen Raymund Swertz.

Een overzicht van de Nederlanders op dag 1

09 april 2023

Het is #TeamNL in optima forma! De halve finale bandstoten op EK All-in One in Antalya is wat eigenlijk de finale had moeten zijn, tussen bandstoten specialist Jean Paul de Bruijn en klassiek fenomeen Raymund Swertz. JP is hierbij op papier favoriet, en is in topvorm: op de openingsdag was hij met 12.5 moyenne met afstand de beste van alle deelnemers. Zondag vanaf 13:30 is dit spektakelstuk te zien, live te zien op Kozoom! (Met Premium Pass.)

 


 

Een minisucces was er voor Tom Slikker bij het Driebanden U25: hij werd tweede in zijn poule van drie, en zit nu bij de laatste 16. Maar zijn moyenne was relatief laag (onder de 0.7), waarmee hij onderaan het veld zit. Absolute favoriet is het Turkse toptalent Burak Hashas, hij eindigde dag 1 met een moyenne van boven de 1.6. (!)

 

 

En bij het EK 5-Pins heeft Ernst-Jan Driessen de laatste 16 gehaald, daar speelt hij tegen Michelangelo Aniello.

Inmiddels is ook gearriveerd in Antalya één van de favorieten bij het EK Artistiek, Jop de Jong.

De komende dagen meer updates van de Nederlanders!

 

 

Wilt u het EK All-in One volgen? Alle links naar uitslagen en schema’s via Touch, via de CEB, of verslagen via Kozoom Netherlands. Live zijn alle wedstrijden te volgen op Kozoom met Premium Pass. Overzicht van alle wedstrijden op alle dagen vindt u hier.

Bandstoten Driebanden EK
Volg ons online