Mosconi Cup ook dit jaar weer op Ziggo Sport!

Ook 25e editie Mosconi Cup op Ziggo Sport. In dit artikel de uitzendtijden!

Nederlander Niels Feijen in Team Europe, dat de vorig jaar veroverde voorsprong verdedigt

03 december 2018

Hoe blij waren we niet vorig jaar, toen bekend werd dat Ziggo Sport de Mosconi Cup 2017 zou gaan uitzenden.

Zowel in samenvatting alsook live konden we in Nederland getuige zijn van een historische overwinning van Team Europe.

Maar niet alleen wij als poolliefhebbers waren blij met de uitzendingen van de Mosconi Cup op Ziggo Sport - ook Ziggo Sport zelf is het bevallen.

Met trots kunnen we bekendmaken dat Ziggo Sport ook de 25ste editie van de Mosconi Cup gaat uitzenden! Een deel van de wedstrijden worden in samenvatting, en een deel zelfs live uitgezonden, zie het uitzendschema onderaan dit artikel.

 

 

Gaat Europa wederom winnen? Wel, de voortekenen zijn dat het voor Team Europe ditmaal niet zo gemakkelijk gaat zijn als in de laatste jaren, getuige ook de recente Amerikaanse overheersing op de Eurotour Leende.

Kortom: een spannende strijd lijkt gegarandeerd, waarbij Amerika gebrand zal zijn de negatieve resultaten van de laatste jaren om te buigen. En waarbij wij als Nederland dolblij zijn dat meervoudig Mosconi Cup MVP Niels Feijen wederom onderdeel uitmaakt van Team Europe!

Ook Feijen zelf is blij: "Het is geweldig om weer terug te zijn in het Team Europe van de Mosconi Cup. Ik moest helaas een jaartje missen vanwege mijn elleboogblessure, maar nu ben ik er weer bij. Ik heb geweldige herinneringen aan de Mosconi Cup - en ben ervan overtuigd dat we met dit sterke Team Europe weer mooie nieuwe herinneringen gaan opbouwen."

De gestage terugkeer van Feijen aan de internationale top is fijn voor hemzelf en geweldig voor Nederland, dat door de jaren heen zo'n prominente rol heeft gespeeld in de Mosconi Cup. Bijvoorbeeld ook met Nick van den Berg, die ditmaal niet in het Team Europe zit, maar die afgelopen weekend wel het NK 9-ball in Alkmaar op zijn naam wist te schrijven.

 

 

Tussen 4 en 7 december vindt de 25e Mosconi Cup plaats in het Alexandra Palace in Londen - en bij Ziggo Sport zitten we front row.

 

Uitzendschema Ziggo Sport (kanaal 14; onder voorbehoud van wijzigingen in programmering; live uitzendingen onder voorbehoud dat nog wordt gespeeld):

04-12 23:00-00:00 Mosconi Cup dag 1
05-12 14:50-16:00 Mosconi Cup dag 1 (samenvatting)
05-12 23:05-00:00 Mosconi Cup dag 2 (samenvatting)
06-12 07:00-08:30 Mosconi Cup dag 2 (samenvatting)
06-12 19:30-22:00 Mosconi Cup dag 3 (live)
07-12 09:30-11:00 Mosconi Cup dag 3 (samenvatting)
07-12 22:30-00:00 Mosconi Cup dag 4 (live)

Ziggo Sport TV-gids
Mosconi Cup historie (Wikipedia)

 

 

Banner foto Niels ©JP Parmentier

 

Feijen, Niels Mosconi Cup Poolbiljart
Volg ons online