Maatregelen per 25 september

In hoeverre het coronatoegangsbewijs en de controle daarop gaat gelden voor ook de sport die plaatsvindt in horeca en/of in accommodaties vallend onder andere branches zoals sport, cultuur, zorg, recreatie en onderwijs, is vooralsnog niet door de overheid bekendgemaakt

14 september 2021

Tijdens de persconferentie van 14 september kondigde Dhr. Rutte aan dat de 1,5 meter losgelaten gaat worden maar dat er met ingang van 25 september voor sommige branches, waaronder de horeca, er een coronatoegangsbewijs gaat gelden.

In hoeverre het coronatoegangsbewijs en de controle daarop gaat gelden voor ook de sport die plaatsvindt in horeca en/of in accommodaties vallend onder andere branches zoals sport, cultuur, zorg, recreatie en onderwijs, is vooralsnog niet door de overheid bekendgemaakt. De vraag om nadere toelichting en duiding staat inmiddels uit bij de overheid. Zodra daar meer duidelijkheid over is wordt dat meteen op www.knbb.nl  gepubliceerd.

Vanavond heeft het bondsbestuur in een extra vergadering aangegeven dat wanneer het toegangsbewijs voor gedeeltelijke of de gehele biljartsector gaat gelden er uiteraard gekeken wordt naar meer ruimte voor het verzetten van wedstrijden voor teams met spelers die niet aan deze overheidsmaatregel kunnen voldoen in de nu aangekondigde periode tussen 25 september en november.  Hierover zullen de teamleiders bericht ontvangen wanneer duidelijk is hoeverre het coronatoegangsbewijs ook gaat gelden voor de sportsector.

 

Coronavirus KNBB
Volg ons online