Maatregelen per 13/11: wat betekent dit voor biljart?

Op de persconferentie van 12/11 zijn diverse maatregelen afgekondigd die de horeca raken en daarmee ook de biljartsport.

De KNBB en haar secties beraden zich op de gevolgen voor de verschillende avondcompetities en zullen snel via de website www.knbb.nl uitsluitsel geven.

 

12 november 2021

Op de persconferentie van 12/11 zijn diverse maatregelen afgekondigd die de horeca raken en daarmee ook de biljartsport. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

 

Nu is bekend dat sportaccommodaties ook na 20:00 uur open mogen zijn maar accommodaties waarvan de hoofdfunctie horeca is moeten om 20:00 uur sluiten. Voor wijkcentra is afgekondigd dat zij om 18:00 uur moeten sluiten. 

De KNBB en haar secties beraden zich op de gevolgen voor de verschillende avondcompetities en zullen snel via de website www.knbb.nl, via www.knbb.nl/coronavirus (voor al het coronagerelateerde nieuws), en tevens via https://www.knbb.nl/coronavirus-1 (de vaste pagina met besluiten, links etc.) uitsluitsel geven.

 

Uiteraard heeft de KNBB via NOCNSF en de POS bij de overheid vragen gesteld om duidelijkheid maar ook om net als voor andere binnensport ook meer ruimte voor aan horeca verbonden sporten te geven.

 

Coronavirus
Volg ons online