Maandelijkse korting voor KNBB-leden bij Odido

Profiteer nu van TeamNL voordeel tot maximaal € 2,50 per maand als je lid bent van de KNBB. Plus, Odido doneert € 20 aan de biljart-, pool- en snookersport. Sluit nu hier af!

12 juni 2024

Het was mooi nieuws toen Odido trotse partner werd van TeamNL. Want de KNBB is één van de 28 sportbonden die aangesloten zijn bij TeamNL. Onze eerste vraag aan Odido was dan ook: kunnen wij onze leden korting aanbieden als ze overstappen naar of verlengen bij Odido?

Dat antwoord is er nu: ja, dat kan! Zie hier deze heel mooie kortingsactie voor iedereen die lid is van de KNBB. Op je mobiele abonnement krijg je tot maximaal € 2,50 korting. Elke maand weer. Je sluit ook nog eens gratis aan én Odido doneert € 20 aan de biljart-, pool- en snookersport als welkomstcadeau. Mooie actie, toch?

Meedoen is makkelijk. Want dit aanbod geldt overal: in de Odido Shop, in de Online Shop en aan de telefoon bij de Odido adviseurs. Vooraf registreren is niet meer nodig. Alleen even je bondsnummer bij de hand houden als je een abonnement afsluit en de korting is voor jou. Tegelijk zorg je voor een mooie (en noodzakelijke) injectie voor de biljartsport. Op deze pagina over bondskorting lees je er alles over.

Deze promotie is geldig voor nieuwe klanten en voor klanten die hun contract verlengen bij Odido. Klanten die nog in contract zitten moeten nog even wachten totdat ze hun contract mogen verlengen.

 

Odido is trotse partner van de Nederlandse sport.

 

Alles over Odido
Odido & TeamNL
Odido & de kortingsactie voor alle bij TeamNL aangesloten sportbonden  

 

KNBB Leden/Lidmaatschap Promotie/korting/gratis
Volg ons online