Las Vegas klaar voor historische Mosconi Cup 2019

Motto: Revenge or Repeat?

Volop live uitzendingen op Ziggo Sport; eerste uitzending maandag 25 november 20:00

25 november 2019

Wat was het vorig jaar een geweldige Mosconi Cup! Niet de walkover voor Team Europe waar veel mensen op rekenden. Maar integendeel: we zagen een Team USA dat zijn rug rechtte en, ondanks twee belangrijke overwinningen van Niels Feijen, de all-time score wist gelijk te trekken: 12-12. Alles was live te zien op Ziggo Sport, en het was genieten voor de liefhebbers thuis voor de buis.

 

 

Het betekent dat in Las Vegas een historische Mosconi Cup op ons wacht. Pakt Europa, met Nederlander en meervoudig Mosconi Cup MVP Niels Feijen in de gelederen, de leiding - of verrassen de Amerikanen wederom?

 

 

Niels Feijen kondigde al direct na zijn uitverkiezing in het Mosconi Cup Team Europe een 'payback' aan voor de verloren editie van vorig jaar. Sowieso blaken de Europeanen van het zelfvertrouwen!

Maar Team USA speelt niet alleen thuis, het heeft ook als coach de Nederlander Johan Ruijsink die vorig jaar met een perfecte tactiek het favoriete Europe wist lam te leggen. Voor Team USA geldt dus 'Repeat' als motto, terwijl de Europeanen 'Revenge' met hoofdletters hebben geschreven.

 

 

Spektakel is in Vegas gegarandeerd! De venue is op alle dagen uitverkocht, en er wordt gespeeld met een geheel nieuwe ballenset en ook zeer bijzondere lag balls - volgens Nick van den Berg een 'prachtig collector's item'.

 

 

Maandag 25 november gaat het om 20:00 Nederlandse tijd van start, op Ziggo Sport Select met een live uitzending van meer dan vier uur! (€3.99) En vanaf dinsdag 26 november dan deels op het open kanaal 14. Hier het complete Ziggo Sport uitzendschema voor de komende dagen.

 

 

Alle informatie over de Mosconi Cup 2019

 

Tekst: KNBB
Foto's ©JP Parmentier - Matchroom Multi Sport 2019

 

 

Europa Feijen, Niels Mosconi Cup
Volg ons online