Lancering Tijd voor Krijt op Week Tegen Eenzaamheid

Op het openingsevent van de Week tegen Eenzaamheid op donderdag 1 oktober lanceren biljartbond KNBB en het Nationaal Ouderenfonds het sociaal activeringsprogramma ‘Tijd voor Krijt’, waarin biljarten wordt ingezet als middel om ouderen elkaar te laten ontmoeten

30 september 2020

Op 1 oktober is het (digitale) openingsevent van de Week tegen Eenzaamheid voor gemeenten en Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid-deelnemers. Dit event is op uitnodiging.

Hier vindt de officiele lancering plaats van Tijd voor Krijt!

 

 

Tijd voor Krijt is een sociaal activeringsprogramma van de KNBB i.s.m. Nationaal Ouderenfonds waarin biljarten wordt ingezet als middel om ouderen elkaar te laten ontmoeten. Het richt zich op de doelgroep ouderen van 55 jaar en ouder. Het bestaat uit het plaatsen van een biljarttafel in een sportkantine en het organiseren van laagdrempelige biljart- en sociale activiteiten daaromheen. 

De kantine is bij uitstek de plek om mensen samen te brengen. Door in de kantine activiteiten te organiseren en spelaanbod aan te bieden worden veel mensen bereikt en betrokken. Het tafelbiljart van Tijd voor Krijt biedt een kantine meerwaarde en maximale flexibiliteit over de beschikbare ruimte.

Alles over de lancering van Tijd voor Krijt vindt u in dit uitgebreide Persbericht en op deze publicatie van Een Tegen Eenzaamheid.

 

 

Publicatie "Lancering Tijd voor Krijt" door Eén Tegen Eenzaamheid:  https://www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/lancering-tijd...
Alles over de Week tegen Eenzaamheid: https://www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/
Persbericht Tijd voor Krijt: https://www.knbb.nl/nieuws/knbb-lanceert-programma-tegen-eenzaamheid
Website Tijd voor Krijt: https://www.tijdvoorkrijt.nl/
 

#eentegeneenzaamheid #weektegeneenzaamheid #tijdvoorkrijt #geefeenkrijtjedoor

 

 

Tekst & foto's: KNBB

Eenzaamheid Ouderen/senioren Tijd voor Krijt
Volg ons online