Kozoom wordt sponsor eredivisie in Nederland

Kozoom Multimedia is de nieuwe sponsor en naamgever van de Nederlandse eredivisie driebanden. De twee partijen tekenden deze week een driejarig contract. De Kozoom league, met 12 teams en vele wereldtoppers in de gelederen, gaat dit jaar op 24 september van start.

21 augustus 2023

 

Speciale actie voor KNBB-leden:

Leden van de KNBB hebben 25% korting op de premium pass van Kozoom: Van €99,99 voor €74,99 voor een heel jaar!

 

NIEUWEGEIN/ANDERNOS – Het multi-mediabedrijf Kozoom uit Andernos (Frankrijk) is de nieuwe sponsor en naamgever van de eredivisie driebanden in Nederland. De KNBB sectie driebanden en Kozoom zijn een contract voor drie jaar overeengekomen. KNBB sectievoorzitter Paul Brekelmans toont zich bijzonder ingenomen met de opvolging van DKM Tools als hoofdsponsor en garandeert de uitzending van alle wedstrijden in de hoogste divisie.

Kozoom ceo Xavier Carrer is blij met het verlengde partnership van de KNBB. ,,De Nederlandse eredivisie staat bekend als de meest prestigieuze teamliga in Europa. We zijn er trots op voor de komende drie jaar onze naam aan deze competitie te verbinden. En natuurlijk zal Kozoom zijn uiterste best doen om de kwaliteit van de uitzendingen, voor alle driebandenfans in de wereld, stap voor stap te verbeteren.’’ Kozoom is vanaf 1998 actief in het mondiale biljarten met biljart met pc-game, dvd, nieuws, live streaming/scoring en tv-productie.

 

 

Paul Brekelmans: ,,Wij zullen in samenwerking met Kozoom zeker proberen de beelden nog te verbeteren: sommige lokalen zijn iets te donker, maar dat willen we stabiliseren. Bovendien zijn we blij met de sponsoring van Kozoom, omdat we daardoor meer inkomsten krijgen om onze opleidingen te verbeteren.’’

De Nederlandse eredivisie, die tijdens alle speeldagen live wordt uitgezonden door Kozoom, bestaat uit 12 teams, die over het hele veld veel wereldtoppers kunnen opstellen. Zo heeft SIS Schoonmaak onder andere Dick Jaspers en Eddy Merckx onder contract en wil het kampioensteam de wereld nummer 1 Jaspers dit jaar vaker inzetten. Verder keert Frédéric Caudron voor een aantal wedstrijden terug in het team van Dallinga in Sluiskil. Andere wereldtoppers zijn Martin Horn, onder meer Nick Polychronopoulos, de winnaar van de World 3 cushion Survival in Seoul dit weekend, die speler wordt van Team Eekhoorn. Kozoom is behalve op internationaal niveau in Nederland ook actief met het uitzenden van de Masters en de bekerfinale.

De Kozoom League start dit jaar op 24 september. SIS Schoonmaak is de titelverdediger.

Tekst: Frits Bakker
Eredivisie logo: Kozoom en KNBB driebanden

Driebanden KNBB Kozoom
Volg ons online