KNBB en Scoor voor je Club starten samenwerking

Scoor voor je Club verbindt lokale ondernemers, sportclubs (biljartverenigingen en lokaliteiten) en consumenten het hele jaar.

"Omdat er geen kosten verbonden zijn aan de deelname en de opbrengsten substantieel kunnen zijn, is Scoor voor je Club een mooie aanvulling op onze dienstverlening.”

06 augustus 2021

 

Koop Lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf!

Scoor voor je Club werkt simpel en biedt gemak en voordeel voor iedereen. Leden en fans van sportclubs doen aankopen bij aangesloten lokale ondernemers. Zo sparen leden en fans automatisch voor hun favoriete sportclubs én voor zichzelf, realiseren aangesloten winkels en horeca extra omzet en steunen het hele jaar door alle aangesloten lokale sportclubs zonder voorinvestering, zonder kassakoppelingen, zonder extra pasjes en zonder risico.

De helft van het gescoorde spaartegoed gaat maandelijks automatisch naar de sportclub(s) die de deelnemer kiest. Met de andere helft sparen deelnemers voor zichzelf. Daarmee kunnen zij onder andere sparen voor de contributie van de sportclub of voor vouchers van deelnemende ondernemers. Het sparen gaat automatisch door te pinnen bij de lokale ondernemer. 

De KNBB werkt samen met Scoor voor je Club omdat dit een Maatschappelijk Digitaal Ecosysteem is en 365 dagen per jaar werkt voor en door mensen. Op deze manier wordt structurele financiering gefaciliteerd voor zowel de clubs, ondernemers én deelnemers.

Voor de leden van de KNBB ligt het voor de hand om van de locaties waar het biljarten plaatsvindt, Scoor voor je Club Partners te maken. Daar winnen dan immers alle partijen mee.

 

“Met Scoor voor je Club worden biljartverenigingen geholpen met een extra bijdrage als leden of andere betrokkenen lokale aankopen doen bij deelnemende winkels en horeca gelegenheden. Dat is, zeker in deze tijd, een steuntje in de rug voor de verenigingen. Omdat er geen kosten verbonden zijn aan de deelname en de opbrengsten substantieel kunnen zijn, is Scoor voor je Club een mooie aanvulling op onze dienstverlening.”
Willem La Riviere, directeur KNBB

Hoe meer lokale ondernemers er mee doen, hoe meer plezier alle sportclubs hiervan hebben en hoe meer consumenten een extra reden hebben én houden om lokaal te komen kopen: win - win - win!

Scoor voor je Club werkt o.a. samen met brancheorganisatie INretail om lokale winkeliers te informeren, met Vereniging Sport en Gemeenten, met NOC*NSF en diverse sportbonden.

 

 

Meedoen met Scoor voor je Club betekent voor sportclubs:

 • Gratis structurele financiering voor jouw club
 • Een eigen Digitale Clubkaart & communicatiekanaal
 • Scoor voor je Club is gratis voor sportclubs. Het enige wat we van een sportclub vragen, is minimaal 2 ondernemers te werven als Scoor voor je Club Partner
 • Maandelijkse bijschrijving op de clubrekening van gespaarde bedragen door Scoor voor je Club deelnemers

Meedoen als club of meer informatie? Meld je hier aan:

www.scoorvoorjeclub.nl/sportclubs/

 

Meedoen met Scoor voor je Club betekent voor ondernemers:

 • Deel uitmaken van een maatschappelijk digitaal ecosysteem, het hele jaar door.
 • Gemak: geen kassakoppeling, IT-inspanning of pasjes nodig
 • Publiciteit: gratis zichtbaarheid in de Dappre app en vermelding op de website scoorvoorjeclub.nl + Scoor voor je Club zoekt samen met ondernemers de pers op
 • Risicoloos: Er zijn geen investeringen vooraf nodig. De bijdrage die ontstaat, bepaalt de ondernemer zelf en zijn het gevolg van gerealiseerde omzet
 • Alle sportclubs blij! Alle sportclubs zijn ieder jaar weer op zoek naar ondernemers die willen sponsoren. Als ondernemer moet je noodgedwongen ook vaak nee zeggen. Met Scoor voor je Club ondersteunt de ondernemer de klant en de klant kiest zelf welke club(s) hij wil helpen...
 • Een bijdrage leveren aan de sociale cohesie binnen de gemeente: de ondernemer draagt zijn of haar steentje bij aan het feit dat iedereen kan sporten, ook met een kleinere beurs.

 

Meedoen als ondernemer? Meld je hier aan:www.scoorvoorjeclub.nl/ondernemers/

 

Meedoen met Scoor voor je Club betekent voor deelnemers:

 • Automatisch en zonder pasjes voor je favoriete clubs scoren of goede doelen
 • Steunen van lokale Scoor voor je Club Partners
 • Bij elke aankoop bij een Scoor voor je Club Partner, ook je Persoonlijke Spaarpot vullen
 • Zelf beslissen waar je gespaarde tegoed naartoe gaat.

Vragen? Kijk eens op www.scoorvoorjeclub.nl/faq of stuur een mail naar info@scoorvoorjeclub.nl

Tekst & banner/logo: Scoor voor je club

Biljartzalen Initiatieven KNBB
Volg ons online