Kans voor biljartzalen €5.000 te winnen in gratis spaarprogramma

Samenwerking tussen KNBB en Quality Time ten behoeve van biljart-, pool- en snookerzalen.

Neem gratis deel aan het spaarprogramma van Quality Time en maak kans op de Quality Time Award t.w.v. €5.000!

14 oktober 2019

Quality Time is een nieuw en gratis programma voor organisaties die actief zijn binnen recreatie/vrijetijdsbesteding. Het doel van Quality Time: deze organisaties helpen een nog beter uitje te worden, nog waardevoller voor de bezoekers dus.

Dit doet Quality Time met een simpel spaarprogramma, adviezen, tips en... de Quality Time Award t.w.v. €5.000!

Ja, ik wil deelnemen aan het Quality Time spaarprogramma!
Meer informatie over Quality Time

 

 

Een groot bedrag dat is te winnen door niet veel meer te doen dan je wensen voor verbetering van je lokaliteit aan te geven. Als KNBB dachten hierbij direct aan alle biljart-, pool- en snookerzalen in het land die zeker wensen voor verbetering aan hun lokaliteit zullen hebben!

Het is vanuit de samenwerking tussen Quality Time en KNBB dat deze mogelijkheid er is voor biljartzalen. Het feit dat het een gratis programma betreft maakt het voor biljart-, pool- en snookerzalen mogelijk zo aantrekkelijk!

 

 

Over de Quality Time Award

Elke organisatie die actief is binnen leisure wil een leuk uitje zijn voor de bezoekers. Blijven vernieuwen en investeren is dan belangrijk. Quality Time helpt daarbij door meer rendement te realiseren via het spaarprogramma. Maar er is meer: De Quality Time Award met een geldprijs van € 5.000,- te besteden aan de verbetering of vernieuwing van jouw bedrijf. Wat zou jij doen met zo’n bedrag? Iets nieuws aanschaffen of iets bestaands opknappen?

Word dus lid en vertel ons jouw wens voor jouw organisatie!

Schrijf je nu in voor de Quality Time Award!

De leden van Quality Time worden elk jaar uitgenodigd om hun wens in te sturen. Uit alle inzendingen kiezen we een winnaar voor de Quality Time Award. Je hoeft dus nu nog niets te doen, behalve lid zijn van Quality Time.

 

 

Over het Quality Time Magazine

Quality Time heeft ook een fraai magazine met interessante items - onder andere over de Quality Time Award, natuurlijk. Onderstaand de editie oktober!

Quality Time Magazine Editie Oktober 2019

 

Tekst: KNBB/Quality Time
Banners/promo's: Quality Time

Biljartzalen KNBB Promotie/korting/gratis
Volg ons online